Marius Røstad er på plass i Netlife, som skal styrke seg på produkt- og tjenesteutvikling i tiden fremover.

Netlife henter Marius Røstad fra Ruter til en nyopprettet stilling

Blir leder for produktutvikling.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Endelig er jeg godt i gang hos Netlife. Jeg gikk hit fordi jeg vet de alltid har hatt de beste fagfolka og at det å bygge fantastiske kundeopplevelser som gir effekt er noe som sitter i veggene der, sier Marius Røstad i en pressemelding.

I Netlife skal han sørge for at de hjelper kundene med å lage de beste digitale kundeopplevelsene og at de kobles opp mot forretningsmål.

– Dette skal vi gjøre gjennom å sette sammen sterke team til riktig behov hos kundene våre, fortsatt utfordre og sørge for at vi alltid er to steg foran.

Og legger til:

– Netlife skal bli det beste miljøet på moderne produktutvikling, og det gleder jeg meg til å jobbe med.

Behovet har eksplodert

Røstad har vært med på å bygge opp og lede avdelingen for nye kundetjenester i Ruter, der han har jobbet med å skape en mer helhetlig kundeopplevelse, og bygge avdelingen for produkt- og tjenesteutvikling.

– Jeg har hatt gleden av å jobbe med Marius i min tid i Ruter og har opplevd hans enorme evne til å skape gode kundeopplevelser med dokumenterte effekter for selskapets mål. Men kanskje enda viktigere er hvordan han får det beste ut av folka rundt seg. Vi i Netlife opplever at behovet og etterspørselen etter sterke produktteam som jobber riktig har eksplodert hos kundene våre. Derfor er vi veldig glade for å ha fått Marius om bord til å bygge det sterkeste miljøet i Norge på moderne produktutvikling, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.

Powered by Labrador CMS