Fra venstre: Jenny Strømbom/Z Event Trondheim, Bjørn Skjæran/Fyrverk, Mali Myren/Fyrverk, Børre Tangen/Z Event Trondheim og Vilde Opeide/Fyrverk.

Fyrverk og Z Event Trondheim inngår samarbeid

I januar i år ble Z Event i Trondheim lansert, hvor Crazy Coyote Events ble en del av laget. Nå blir også Fyrverk en del av satsingen.

Publisert

Fyrverk ble startet i 2021 med eiere fra HK reklamebyrå og Trondheim Stage, og selskapet har etter kun tre år gjennomført flere store prosjekter i Midt-Norge. 

Nå blir Fyrverk en del av DSD Explore-familien, som fortsetter sin ambisjon om å bygge Norges mest fremoverlente event- og reiseselskap. Det skriver de i en pressemelding.

– Fyrverk sin drøm har hele tiden vært å utvikle Trondheim som destinasjon, i tillegg til å være en strategisk sparringspartner for våre kunder. DSD Explore bringer med seg aktivitetsselskaper, reiseliv og event i samme familie. 

– Vi blir langt sterkere sammen enn hver for oss, og alle partnere i Fyrverk blir med videre som medeiere i DSD Explore, sier Bjørn Skjæran fra Fyrverk, som blir byråleder i Z Event Trondheim.

Børre Atle Tangen er rådgiver i Z Event Trondheim, og han kjenner regionen og markedet godt etter å ha vært med å bygge opp Crazy Coyote Events siden 2006. 

– Nå blir vi en litt større gjeng, som alle har hjertet utenpå skjorta for å gi kundene det lille ekstra. Trøndelag er jo bokstavelig talt Norges midtpunkt, og vi har mye spennende på gang. 

Mali Myren er prosjektleder fra Fyrverk, og er opptatt av at dette vil komme kundene til gode.

- Kundene til både Fyrverk og Z Event Trondheim vil beholde teamene sine som før, og få den samme skreddersydde kvaliteten og oppmerksomheten. I tillegg kan vi nå hente kompetanse fra en større familie. 

Fyrverk og Z Event Trondheim begynner å jobbe sammen allerede nå, og bidrar på hverandres prosjekter. 

Selskapene flytter sammen til sommeren, og da vil skiltet med Z Event Trondheim komme opp i Søndre Gate 14.

Thomas Strandskogen er administrerende direktør i Z Event, og han er begeistret over familie-forøkelsen.

– Menneskene i Z Event Trondheim og Fyrverk blir et bunnsolid team sammen. Vi deler lidenskapen for å skape resultater for kundene våre gjennom opplevelser, og disse folka kan virkelig faget sitt, sier han.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS