Søreide blir kommunikasjons­sjef i BKK Nett

Publisert Sist oppdatert

– Myndighetenes pålegg om å skille monopolvirksomheten i strømnettet fra den kommersielle delen av kraftkonsernet har allerede ført til at vi nå har to merkevarer – Eviny og BKK. Dermed var det også naturlig å opprette denne stillingen, sier Rune Indrøy, som er konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i BKK i en pressemelding, tirsdag.

20 års erfaring med kommunikasjon

Svein Ove Søreide (53) er ansatt som kommunikasjonssjef for BKK Nett.

BKK er et av landets største nettselskap. BKK distribuerer strøm til om lag 260 000 kunder i Vestland, fra Sunnfjord i nord til Etne i sør.

Søreide har 20 års erfaring med kommunikasjon fra PR-byråene JKL, Woldsdal & Partnere og Mad Communication, samt fra kommunikasjon og samfunnskontakt i TV 2 og RiksTV.

Han har dessuten 15 års fartstid som journalist fra TV 2, NRK, Dagbladet, Bergensavisen og avisa Nordhordland. De siste to årene har Søreide vært fagansvarlig for ekstern kommunikasjon i BKKs kommunikasjonsavdeling.

Stort kommunikasjonsbehov

Jan Kåre Austrheim fortsetter som kommunikasjonssjef for den kommersielle delen av konsernet som skal hete Eviny, mens Svein Ove Søreide går inn i ny stilling som kommunikasjonssjef for nettselskapet BKK.

– Vi gleder oss over å få Søreide med som kommunikasjonssjef i nettselskapet. Nettkapasitet er avgjørende for samfunnsutvikling og næringsutvikling. Det medfører et stort kommunikasjonsbehov, og Svein Ove Søreide vet hvordan vi skal møte dette behovet, sier administrerende direktør i BKK Nett, Ketil Tømmernes, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS