Digital Opptur Drammen består foreløpig av Joakim Bjugn og Iren B. Hope.
Digital Opptur Drammen består foreløpig av Joakim Bjugn og Iren B. Hope.

Digital Opptur ekspanderer

Har flyttet inn i The Square i Drammen og vil jobbe tett med fagmiljøet i Oslo.

Publisert

– Vi gleder oss til å ta med oss kunder i Drammensregionen på en digital opptur, sier Joakim Bjugn, som er både daglig leder og medeier i Digital Opptur Drammen.

Det kommer fram i en pressemelding tirsdag.

Det nye selskapet eies av Bjugn og Digital Opptur, og skal jobbe tett med fagmiljøet i Digital Opptur i Oslo.

I Digital Opptur Drammen jobber Bjugn (annonsering og netthandel) og Iren B. Hope (innholdsproduksjon). De flytter inn i The Square, som åpner dørene sentralt i Drammen i mai. Det ferske byråer er allerede i full drift og har signert sine første kundeavtaler.

– Kundene våre ønsker hjelp med varierte tjenester innen digital markedsføring, men noe av det som går igjen er annonsering i Google, sosiale medier og artikkelproduksjon, sier Bjugn, som mener at det nye byrået vil tilføre viktig digital markedsføringskompetanse til Drammen og omegn.

Bygger et sterkt fagmiljø

Fagmiljøet som nå jobber i Oslo og Drammen gir et godt utgangspunkt til å jobbe med alle typer kunder og kampanjer. Enten det er på strategisk nivå med rådgivning og analyse, eller rent operasjonelt med oppsett og drift av kampanjer på både Google, Facebook, LinkedIn og andre sosiale kanaler.

Gründer og daglig leder i Digital Opptur, Erik Storm.
Gründer og daglig leder i Digital Opptur, Erik Storm.

– Det er ingen kampanjer eller kunder som er for store eller kompliserte for oss når det kommer til digital markedsføring, sier Bjugn.

Gründer og daglig leder i Digital Opptur, Erik Storm, er veldig fornøyd med ekspansjonen.

– Det er superflinke folk som starter opp i Drammen. Vi kommer til å kunne bruke hverandres kompetanse til det beste for kundene, og vil bygge et sterkt fagmiljø sammen. Gjennom de fem årene vi har holdt på i Oslo har vi levert gode resultater og bygget opp en solid kundebase.

Digital Opptur jobber med flere kunder som DNV, Kongsberg Gruppen, The Body Shop og Blå Kors.

Powered by Labrador CMS