Kjetil Myhren-Berge blir ny kommunikasjonssjef i BOB
Kjetil Myhren-Berge blir ny kommunikasjonssjef i BOB

Kjetil Myhren-Berge blir ny kommunikasjonssjef i BOB

Dagens kommunikasjonssjef går til Apriil.

Publisert

Myhren-Berge kommer til BOB fra Fjord Norge hvor han er PR- og kommunikasjonssjef. Før dette var han kommunikasjonssjef i VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap.

Det melder BOB i en pressemelding fredag ettermiddag.

– Solid erfaring

– Da denne muligheten dukket opp, kunne jeg ikke la den gå fra meg. BOB er en av landets største boligutviklere og eiendomsforvaltere. Det er en sterk merkevare med et viktig samfunnsoppdrag på vegne av 70 000 medlemmer. Jeg opplever BOB som en engasjert, profesjonell og ansvarlig by-utvikler, og en viktig stemme i samfunnsdebatten. Det gjør denne jobben spennende, sier Myhren-Berge i pressemeldingen.

Myhren-Berge (44) er utdannet journalist og statsviter. Han har blant annet bakgrunn fra TV 2, hvor han jobbet som journalist og redaksjonssjef.

BOB skal bygge 1000 nye boliger på Vestlandet de kommende årene. I tillegg leverer boligbyggelaget en stor bredde av produkter og tjenester til næringskunder, boligselskaper og 70 000 medlemmer. Oppgavene står i kø for den nye kommunikasjonssjefen.

– Vi er glade for å få Kjetil med på BOB-laget. Han har solid erfaring og jeg ser frem til å samarbeide med han om å styrke kjennskapen og kunnskapen om boligbyggelaget. Vi hadde en sterk søkerliste, men Kjetil skilte seg ut med sitt engasjement og forståelse for vår virksomhet, sier Harald Schjelderup, administrerende direktør i BOB.

Gleder seg

Myhren-Berge starter i jobben 1. juni og etterfølger Linn Mevold som slutter i BOB 31. mai for å bli byråleder i Apriil-gruppens nye innholdssatsing.

– Jeg skal gå på jobb for medlemmene våre og sørge for at BOB gjør en så god jobb som mulig innenfor området jeg er ansvarlig for. Linn Mevold har lagt et solid grunnlag som jeg nå er så heldig å få jobbe videre med. Jeg gleder meg stort til å samarbeide med Harald Schjelderup, Anna Silje O. Andersen og alle de andre dyktige medarbeiderne i BOB, avslutter Myhren-Berge.

Powered by Labrador CMS