Emilie Nordskar og Ketil Børstein Stensrud, er nye styremedlemmer i Sponsor- og Eventforeningen.

Sponsor- og Eventforeningen henter nye styremedlemmer

– Jeg håper jeg kan bidra med mitt for at foreningen ikke bare skal levere i henhold til strategiplanen, men også helst overgå forventingene og vise vei.

Publisert

I slutten av mai ble det avholdt årsmøte i Sponsor- og Eventforeningen (SEF), og i den anledning ble Emilie Nordskar og Ketil Børstein Stensrud, valgt inn som styremedlemmer i foreningen.

Nordskar er marked- og kommunikasjonssjef i Norges Skiskytterforbund, og Stensrud er kommersiell direktør i Palmesus. 

Styret i SEF:

  • Vegard Arntsen, Sponsor Insight AS (styreleder)
  • Trine Weidal Richardsen, Gyro AS (nestleder)
  • Cathrine Instebø, Einar Film AS
  • Hege Irene Asplund, OBOS BBL
  • Iren Kjus, Norsk Toppfotball
  • Emilie Nordskar, Norges Skiskytterforbund
  • Linda Eng Strand, Norsk Tipping AS
  • Ketil Børstein Stensrud, Palmesus

Varamedlemmer:

  • Marte Strand, Babusjka AS
  • Rune Bjerke, Høyskolen Kristiania

– Det er en glede å ønske begge velkommen til styret. Vi er en liten administrasjon og nyter derfor ekstra godt av kompetansen og den brede erfaringen fra bransjen våre styremedlemmer besitter. Styret vårt er en verdifull ressurs for utviklingen av foreningen og ivaretakelsen av medlemmenes interesser, sier daglig leder i SEF, Bodil Berggren, i en pressemelding.

Vil vise vei

Styret består nå av åtte medlemmer, samt to varamedlemmer. 

Nyvalgte Nordskar gleder seg til å ta fatt på styrearbeidet.

– Jeg ser fram til å dele kunnskap og erfaring sammen med medlemmene i årene som kommer. Jeg har jobbet med kommunikasjon, arrangementer, idrett, merkevarebygging og sponsorarbeid i over ti år, og blir bare mer og mer begeistret over å få jobbe innenfor et så spennende fagfelt, sier hun. 

Stensrud sier han er lidenskapelig opptatt av gode merkevaresamarbeid, faglige synergier, sponsing og event, og ser på det som en stor ære å få sitte i styret.

– Vi må vise vår kollektive kraft og posisjonere oss for morgendagens bransjeutfordringer – det blir en utrolig spennende reise!, sier Stensrud.

De siste 15 årene har han jobbet for og med, store nasjonale og multinasjonale virksomheter innenfor sponsorfaget.

– Jeg håper jeg kan bidra med mitt for at foreningen ikke bare skal levere i henhold til strategiplanen, men også helst overgå forventingene og vise vei.

– En tydelig stemme

Styreleder i foreningen, Vegard Arntsen er storfornøyd med de nye tilskuddene i styret.

– Begge har over flere år markert seg som faglig sterke bransjepersoner og de nyter stor respekt i bransjen. Etter koronaårene er vi endelig oppe i marsfart og med det styret vi nå har fått på plass er jeg sikker på at vi kommer til å gjøre foreningen enda mer attraktiv og relevant for bransjen framover.

I tillegg til nyvalgte medlemmer, takket også administrerende direktør for event- og opplevelsesbyrået Gyro, Trine Weidal Richardsen, ja til rollen som nestleder.

– Hun har vært en tydelig stemme for eventbransjen i flere år. Hennes erfaringer og rolle i bransjen er viktig for foreningens utvikling framover, sier styrelederen.

Richardsen kom inn i styret i fjor.

– Jeg synes vi har fått til mye på ett år. Både med utviklingen av Sponsor og eventprisen, den store fagdagen, samt alle frokostmøtene. Vi har fremdeles mye å gå på, og jeg ønsker å være med videre for å bidra til ytterligere videreutvikling av bransjen. 

Powered by Labrador CMS