Tiril Haarsaker, partner og seniorrådgiver i Bohr Kommunikasjon.

SOMMERPRATEN

Sverige, Gotland og Estland: Tirils perfekte sommer

Hun har blitt ganske sær når det kommer til is, og gleder seg til å spise is laget på skikkelig vis. 

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Tiril Haarsaker, partner og seniorrådgiver i Bohr Kommunikasjon, som svarer i Sommerpraten.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Sverige er mitt favorittland om sommeren. Årets ferie tilbringes i Stockholm og på Gotland, med en liten svipptur for å besøke noen venner i Estland. En helt perfekt sommer. 

– Hva er ditt beste sommerminne? 

– Det må være somrene hos mormor i Trondheim som liten, og stå opp til nybakte horn med smør og hjemmelaget jordbærsyltetøy.

– Favoritt-is gjennom tidene?

– Jeg har blitt ganske sær når det kommer til is, og gleder meg til å spise is fra Guteglass på Gotland i sommer. Is laget på skikkelig vis!

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden?

– Det finnes mange bra. Et par av dem har utvandret til Sverige. Men jeg må nok si Sandra Dvergastein, som er PR-rådgiver i Trigger. Vi jobbet sammen tidligere. Hun har teft, gjennomføringsevne og er en skikkelig solid rådgiver og sparringpartner. 

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Da jeg var student fikk jeg et veldig godt råd av en som sto på stand for et av de store kommunikasjonsbyråene under BIs karrieredager. Og det var å skaffe meg skrivetrening. Jeg fikk frilansjobb i Sarpsborg Arbeiderblad et par uker etterpå, og erfaring med tekst og redaksjonelt arbeid har jeg hatt mye nytte av siden.

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

– Søsteren min Vilde bor på et lite småbruk på Hadeland. Dit reiser vi ofte for å dyrke, plukke, sylte og sysle med alt fra gårdsarbeid til sopp- og bærplukking. Så jeg tror jeg hadde kost meg på Farmen, men jeg ville gjerne hatt med meg Vilde inn så vi kunne løst oppgavene som en duo. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS