Øivind Lie-Jacobsen blir rådgiver og redaktør i Publicis: – Øivind er en skikkelig multikunstner, sier Maria Egeland.
Øivind Lie-Jacobsen blir rådgiver og redaktør i Publicis: – Øivind er en skikkelig multikunstner, sier Maria Egeland.

Tidligere byråpartner fra Bold Reklamebyrå går til Publicis

Øivind Lie-Jacobsen blir rådgiver og redaktør i Publicis.

Publisert Sist oppdatert

– Øivind er en skikkelig multikunstner. Folk av hans kaliber vokser ikke på trær. Han har en unik faglig bredde og erfaring fra både byrå, redaksjon og journalistikk. Han har utviklet en rekke innholdskonsepter som har blitt digitale trafikkvinnere. Summen av all denne kunnskapen vil uten tvil tilføre stor verdi til innholdsmiljøet vårt, og ikke minst noe kundene våre vil nyte godt av, sier direktør for innholdsmarkedsføring i Publicis Norge, Maria Egeland i en pressemelding torsdag.

Tidligere byråpartner og bransjeprofil Øivind Lie-Jacobsen som var med på å starte opp Bold Reklamebyrå, blir rådgiver og redaktør i Publicis.

– Jeg hadde fulgt med på Publicis en god stund, lest om de flinke folkene og måten de utøver faget på. Og på et tidspunkt bestemte jeg meg for at dersom jeg skulle jobbe med innhold, så var det her jeg ville være. Nå er jeg her, og det jeg gleder meg aller mest til i tiden fremover er å være med på å løse en rekke veldig varierte oppgaver, sier han i samme meldingen.

Konsepter som holder seg over tid

Lie-Jacobsen jobbet i Bold fram til det ble solgt til TBWA. Etter dette har han blant annet jobbet for Egmont, og bygget opp satsingen på videoinnhold for klikk.no. De siste 13 årene har han drevet sitt eget firma, Praktisk Pressebyrå, der han hovedsakelig har jobbet med forbrukerjournalistikk for en rekke mediehus og nettsteder. Høsten 2016 var han programleder for oppussingsprogrammet Rom123 på TV2, og i 2019 ga han ut boka «Hjemmesnekret».

Han mener essensen i innholdsmarkedsføring handler om å utvikle konsepter som holder seg over tid.

– For min egen del handler godt innhold om at jeg får noe tilbake, og gjerne noe nyttig. Så enkelt og så vanskelig. Det har jeg brukt mange år av min karriere på å utvikle, og med all kompetansen som finnes i Publics, gleder jeg meg til å ta det til neste nivå.

Lie-Jacobsen startet i stillingen 25. april.

Powered by Labrador CMS