Gambit H+K styrker teamet innenfor myndighetskontakt og henter Brage Baklien fra Fremskrittspartiet.

Tidligere statssekretær begynner i Gambit

– Jeg gleder meg til å bruke erfaringene fra politikken for å løse nye utfordringer.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Gambit H+K styrker teamet innenfor myndighetskontakt og har nå ansatt Brage Baklien fra Fremskrittspartiet, opplyses det om i en pressemelding fra byrået.

Baklien har lang erfaring fra politikken, og har vært statssekretær i både Samferdselsdepartementet og Finansdepartementet.

Han har jobbet som rådgiver for FrPs stortingsgruppe siden partiet gikk ut av regjering i fjor vinter. Nå forlater han den stillingen for å begynne som seniorrådgiver i Gambit i august 2021.

– Etter å ha jobbet på Stortinget og i regjeringsapparatet i til sammen 16 år, var tiden inne for prøve noe nytt og utfordre meg selv på andre områder. Gambit H-K har en veldig stor og interessant kundeportefølje hvor jeg vil få bruk for kompetansen og erfaringene jeg har tilegnet meg etter lang tid i politikken. Gambit har en solid samfunnsavdeling og jeg ser frem til å jobbe med mange dyktige medarbeidere, sier Baklien i meldingen.

Den nye seniorrådgiveren tror overgangen fra politikken til byrå blir spennende.

– Jeg gleder meg til å bruke erfaringene fra politikken for å løse nye utfordringer. Gambit har mange spennende kunder som jeg ser frem til å jobbe med, sier han.

Peter Gitmark, som leder avdeling for myndighetskontakt i Gambit H+K, er svært fornøyd med å få den tidligere statssekretæren med på laget.

– Brage har en uvurderlig kompetanse og vi er veldig fornøyde med å få han på teamet. Gambit er et PR selskap med bred sektor -og tjenestekompetanse, og med Brage sin bakgrunn styrker vi kompetansen vår på samferdsel, finans og myndighetskontakt. Han er også en viktig ressurs å ha på laget nå som vi går inn i et stortingsvalg og et mulig skifte. Det er gøy å se at Gambit er et miljø som tiltrekker seg dyktige folk som Brage, med tung politisk bakgrunn. Vi gleder oss til å jobbe med han, sier Gitmark i samme melding.

Powered by Labrador CMS