Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Norge AS.

Trigger danket ut GK og Tibe T i kamp om jobb for Bufdir

Skal blant annet jobbe med «høykonflikt i familier».

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bufdir har behov for kommunikasjonstjenester i en periode på fem måneder og har nettopp avholdt en minikonkurranse for å kåre en vinner.

Tre leverandører har levert tilbud, hvorav Trigger kom best ut og foreslås valgt som leverandør, basert på innsendte tilbud vurdert etter tildelingskriteriene.

I tilbudsforespørselen har direktoratet etterspurt bistand på kommunikasjonstjenester, med en spesifisering av hvilke områder de potensielt ønsker bistand i.

En kampanje knyttet til «høykonflikt i familier» er utpekt som den første kampanjen etter avsluttet minikonkurranse. I den sammenheng er det i tilbudsforespørselen presisert at Bufdir i vurdering av erfaring og referanse også ser spesielt på erfaring med kommunikasjon mot spesielle målgrupper.

Samtlige tre leverandører leverte svært gode tilbudsbesvarelser, og det var få poeng som skilte dem. Én av leverandørene kom likevel noe bedre ut i vurdering etter tildelingskriteriene, og det var Trigger.

Bufdir mener de har satt sammen et team med god kompetanse og relevant erfaring med referanser fra tidligere oppdrag mot relevante målgrupper, og de viser god forståelse for oppgaven direktoratet har etterspurt tilbud på.

Geelmuyden Kiese kom på andreplass i konkurransen, ikke langt bak Trigger. Men GK fikk litt trekk på erfaringen til teamet som er satt sammen og kom dårligst ut på priskriteriet, skriver Bufdir i avslaget.

Tibe T kom sist i konkurransen. På pris og tilgjengelighet kom de ut på topp, men når det kom til oppgaveforståelsen får de skryt, men Bufdir mener det kanskje er noe omfattende for oppdraget gitt den korte tidsfristen.

Under ser du resultatet av konkurransen. Alle poeng er vektet etter prosentsatsene for kriteriene, slik at maksimal total poengsum som er mulig å oppnå er ti poeng.

Resultat minikonkurranse

KriteriumVektingGKTibe TTrigger
Oppgaveforståelse252,52,252,5
Responstid20222
Tilbudt kompetanse og erfaring302,852,43
Pris252,072,52,05

Kilde: Bufdir

Powered by Labrador CMS