Bente Kvam Kristoffersen
Bente Kvam Kristoffersen

Trigger sikret seg Bufdir-jobb

Stakk av med Erasmus+-jobb.

Publisert

Som KOM24 skrev om i sommer inngikk Bufdir i sommer en avtale med Trigger, TRY og Tante Randi om en kontrakt med en potensiell verdi på 60 millioner kroner.

Kontrakten er slik utformet at byråene må kjempe seg imellom for å få hver jobb og nylig stakk Trigger av med en av jobbene.

Skreddersydd

Det var snakk om en jobb for Erasmus+. Bufdir er Norges nasjonale kontor for Erasmus+: Aktiv Ungdom, ungdomsdelen av Erasmus+-programmet.

I evalueringen av tilbudet blir det trukket fram at teamet som Trigger presenterer er skreddersydd for Bufdir og har den kompetansen de trenger.

Bufdir trekker og fram at Trigges referanseoppdrag viser stor bredde gjennom både kommunikasjonsstrategier, posisjoneringskonsept, kampanjer og ikke minst utviklingen av digital plattform.

Bufdir skriver videre at Trigger beskriver svært godt hvordan de skal levere en strategi og et kreativt konsept som de kan forholde seg til i lang tid, og hvordan de skal jobbe med å tilpasse EU- kommisjonens visuelle retningslinjer til en profil som passer Bufdir.

Mest spissede

– Av alle tre tilbydere, mener vi at Trigger leverer den mest spissede forståelsen av målsettingene, målgruppa, utfordringene og mulighetene våre, skriver Bufdir i tildelingsbrevet.

Trigger kom og best ut på pris.

Try kom sist i kampen om dette oppdraget.

Powered by Labrador CMS