Hilde Steinfeld er ansatt som ny seniorrådgiver i Burson Cohn & Wolfe (BCW).
Hilde Steinfeld er ansatt som ny seniorrådgiver i Burson Cohn & Wolfe (BCW).

Forlater GK til fordel for Burson Cohn & Wolfe

Hilde Steinfeld er ansatt som ny seniorrådgiver i Burson Cohn & Wolfe (BCW).

Publisert

Det melder selskapet i en pressemelding, onsdag.

– Jeg trives med å arbeide i skjæringspunktet mellom samfunn, næringsliv og politikk. Jeg gleder meg til å jobbe med den driftige gjengen i BCW og til å gyve løs på strategiske utfordringer og spennende problemstillinger, sier Hilde Steinfeld i pressemeldingen.

UDs krisestab

Steinfeld har lang fartstid fra utenrikstjenesten, hvor hun har jobbet både som kommunikasjonsrådgiver for politisk ledelse og som diplomat ved den norske ambassaden i Stockholm og Berlin. I tillegg har Steinfeld vært en del av Utenriksdepartementets krisestab i fem år. Etter sin andre periode i Geelmuyden Kiese, trer Steinfeld nå inn som seniorrådgiver for myndighetskontakt i Burson Cohn & Wolfe.

Steinfeld er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har gjennomført UDs aspirantkurs.

– Svært verdifull

– Vi har en stor pågang av globale virksomheter som trenger vår hjelp til å løse komplekse utfordringer i Norge og internasjonalt. Steinfeld sin brede og omfattende erfaring fra Utenriksdepartementet er svært verdifull for å forsterke teamet vårt i dette arbeidet. I tillegg er Hilde en av Norges mest erfarne på fagområdet krisehåndtering, sier C, CEO i Burson Cohn & Wolfe i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS