Johannes Langlo og Janina Mosti er nye kommunikasjonsrådgivere hos NRK.

NRK ansetter nye kommunikasjonsrådgivere

Janina Mosti er ansatt i en fast stilling, og Johannes Langlo har et vikariat ut året.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Det er skikkelig klisjé å si, men dette er faktisk drømmejobben. Jeg gleder meg enormt til å jobbe sammen dyktige kollegaer og spennende prosjekter, sier Janina Mosti, i en pressemelding fredag.

Hun er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i fast stilling, og tiltrer sin nye stilling 1. mars.

– Vi er så glade for å ha kapret kommunikasjonsstjernen Janina! Hun er nytenkende, løsningsorientert og arbeidsom. Hun imponerer oss stort med sin store gjennomføringskraft og usedvanlig gode hukommelse, sier redaksjonsleder Nathalie Sprus.

Mosti kommer opprinnelig fra Sulitjelma og har en bachelor i strategi og PR fra Westerdals. Tidligere har hun jobbet både i SpareBank 1, Fremtind Forsikring og kommer tilbake til NRK fra stilling som PR- og kommunikasjonsrådgiver hos Trygg Trafikk.

– Utrolig kjekt at vi fant hverandre

Johannes Langlo starter sitt vikariat i april, som varer ut 2022, og sier at det lenge har vært en drøm om å jobbe i NRK, og er glad for at det nå blir en realitet.

– Det er derfor utrolig kjekt at vi fant hverandre til slutt. Samfunnsoppdraget til NRK er viktig og jeg er stolt over å få lov til bidra til å ta vare på dette. Og det sammen med en så dyktig avdeling. Dette blir en spennende utfordring for min del, sier Langlo.

Han kommer opprinnelig fra Ørsta og har en bachelor i PR, media og kommunikasjon og master i medievitenskap. Han har vært pressesjef for Ekstremsportveko på Voss, vært hos Burston-Marsteller og kommer nå fra i kommunikasjonsavdelingen hos Energy Valley.

– Vi kommer til å dra god nytte av hans kunnskap om digitale kanaler både når vi skal engasjere internt og i vårt utadrettede markeds- og kommunikasjonsarbeid, sier Sprus.

Powered by Labrador CMS