Oskar Westerlin mottar pris og streamer samtidig live under årets Vixen Awards.

Dette er vinnerne av VIXEN Awards

Det er duket for storslått prisutdeling når årets Vixen Awards går av stabelen.

Publisert Sist oppdatert

Vixen Awards-kategoriene:

Mote, Beauty, Mat, Interiør, Reise & Friluftsliv, Sport & Trening, Helse, Livsstil, Underholdning, Forbilde, Stjerneskudd, Sterke Mening, Business, Kunnskap, Bærekraft, Folkets Favoritt, Årets Influenser

(THE HUB, OSLO): Fredag kveld strømmet den norske influenserbransjen til The Hub og Vixen Awards 2023. 

Kjendisene startet kvelden med å posere på den røde løperen før de samlet seg til fest og prisutdeling.

Da finalistene ble annonsert i desember, var det rekordmange 33 700 nominasjoner og hele 445 000 stemmer. Publikums stemmer teller 40 prosent mot juryens 60 prosent. 

Komiker Maria Stavang leder kveldens prisutdeling. 

Årets vinnere

Årets influencer: Mote

Nina Sandbech – @ninasandbech

– Årets vinner har i en årrekke markert seg som en av landets beste moteinfluensere. Juryen mener at hun er i en klasse for seg selv, lød juryens begrunnelse. 

Årets influenser: Beauty

Julie Fiala – @julie__fiala

– Årets vinner har raskt vokst til å bli eksepsjonell, og er ikke bare en trendsetter innen skjønnhet. Profilen har blitt en stor stjerne på TikTok og kan med rette kalles årets IT-girl.

Årets influenser: Mat

Emilie Nereng – @emilienutrition

– Årets matprofil har et stort engasjement for ernæring, og har i mange år delt lekne og fargerike oppskrifter som har fått oss alle til å spise mer plantebasert og grønt. 

Nina Sandbech
Jukie Fiala
Emilie Voe Nereng.
Camilla Lorentzen
Kasper Kvello
Selene Fjellvang Lie.
Oskar Westerlin
Vidar Kristiansen.
Sara Emilie Tandberg
Frida Marie Grande

Årets influenser: Interiør, bolig og uterom

Julie Lorentzen – @julieevlorentzen

Årets influenser: Reise og friluftsliv

Helene Myhre – @helenemoo

– Juryen ser etter en profil som formidler interessante historier rundt reiser og friluft, og som får publikum til å ville komme seg ut. Hun får selv de enkleste turer til å fremstå som et eventyr, og viser at man ikke må reise langt eller utenlands for å få gode opplevelser.

Årets influenser: Sport og trening

Kasper Kvello – @styrketreneren

– Juryen ser etter personer med genuin lidenskap for formidling og som fremmer en aktivitet eller en aktiv livsstil. Vinneren gir stadig tips for å hjelpe alle uansett utgangspunkt. Vinneren har gjort sitt for å vise at trening er gøy. Vi i juryen vil gjerne ha deg, Kasper Kvello, som treningskompis.

Årets influenser: Helse

Kaveh Rashidi – @kavehrashidi

– Juryen har lett etter en profil som bruker sine kanaler til å fremme psykisk og fysisk helse. Vinneren vet hvor viktig det er å formidle viktig info på en enkel måte.

Årets influenser: Livsstil

Selene Fjellvang Lie – @selenelie

– Juryen har sett etter noen som deler hverdagen sin på en engasjerende og genuin måte. Ikke bare de mest instavennlige øyeblikkene, men også de som ikke er så morsomme å snakke om. Årets vinner bidrar til at folk får det lettere med å være annerledes.

Årets influenser: Underholdning

Oskar Westerlin – @oskarwesterlin

– Juryen har sett etter en innholdsskaper som har lagt mye energi i å underholde den norske befolkningen. Vinneren har en enorm følgerskare og skaper enormt engasjement i sosiale medier.

Årets Forbilde (Specsavers egen pris)

Vidar Kristiansen – @psykolog.pappa

– Årets vinner utvider temaene som influenserne ellers fokuserer på. 

Årets influenser: Stjerneskudd

Trygve Bennetsen – @trygvebennetsen

– Juryen ser etter noen som har kommet inn som et friskt pust. En som har det lille ekstra, og som skiller seg ut i mengden. Årets vinner har det siste året tatt plattformen sin med storm.

Årets influenser: Sterke mening

Frida Marie Grande – @frida.tegner

– Når ord blir fattige og det blir vanskelig å vite hva man skal si, er det godt å ha influensere. Vinneren har stått som en klippe i sosiale medier, viser mot og identitet. Hun setter ord og tegning på ting.

Årets influenser: Business

Camilla Pihl – @camillapihl

– Årets vinner gjort sin egen merkevare til hyllede produkter. Hun har oppnådd resultater de fleste bedrifter og influenserne kan drømme om.

Årets influenser: Kunnskap

Wasim Zahid – @wasimzahid

– Gjennom et hav av desinformasjon har denne foregangsfiguren brukt TikTok, Instagram og YouTube som klasserom. Falske nyheter sprer seg raskere enn covid-19, og denne mannen sprøyter en daglig dose sunn fornuft inn i feeden til folk.

Årets influenser: Bærekraft

Jenny Skavlan – @jennyskavlan 

Folkets favoritt

Sara Emilie Tandberg – @saraaemiliee

– Vinneren er en gammel traver i bransjen. Hun har underholdt sine tusenvis av følgere, og har figurert i en rekke TV-programmer. Hun belyser tabubelagte temaer, og har lenge vært kjent som den største mammabloggeren i Norge

Årets influenser

Frida Marie Grande – @frida.tegner

Powered by Labrador CMS