Tore Tomasgaard, ny digital markedsspesialist i Canon Norge.
Tore Tomasgaard, ny digital markedsspesialist i Canon Norge.

Tore Tomasgaard er ny digital markedsspesialist i Canon Norge

Skal styrke Canon Norges digitale satsning.

Publisert

Tomasgaard startet denne måneden hos sin nye arbeidsgiver. Han har de siste elleve årene jobbet som leder for medier og kommunikasjon i medie- og reklamebyrået Ko & Co. Før dette jobbet han mange år som konsulent innen digital markedsføring.

– Jeg gleder meg stort til å være med å videreutvikle Canon Norge sin digitale strategi, sier Tore Tomasgaard i en pressemelding.

– Nå skal jeg bruke den første tiden på å sette meg inn i produkter og prosesser her i Canon. Her har jeg masse å lære, samtidig som jeg mener jeg kan tilføre Canon en del på det som er mine fagområder. Jeg er utrolig takknemlig for å få muligheten til å jobbe sammen med så mange kompetente og erfarne mennesker, sier han.

Hos Canon skal Tomasgaard blant annet jobbe med digital markedsføring og analyser. Han skal også være sentral i strategivalg for økt synlighet og oppmerksomhet for Canon i de digitale flatene.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Tore med på laget. Tomasgaard har lang erfaring med markedsføring og digitale medier. Vi er overbevist om at han vil bidra til å styrke vår digitale tilstedeværelse på en unik måte og bidra sterkt til vår videre vekst, sier Markedsdirektør i Canon Norge i Svein Trønnes.

Powered by Labrador CMS