Line Toft er kommunikasjonssjef i Mental Helse Ungdom og er årets briefholder i Young Lions.

Young Lions er tilbake i Norge etter to års pause

Skal skape oppmerksomhet om ungdoms mentale helse.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Igjen blir unge profesjonelle invitert til å konkurrere i sju forskjellige kategorier om å bli med på Young Lions i Cannes i juni.

I år er det Mental Helse Ungdom som er årets briefholder i Norge.

Det melder ANFO i en pressemelding.

Young Lions er juniormesterskapet for Cannes Lions. I år vil Young Lions holdes digitalt på grunn av skjevfordeling av vaksineringen i verden, men noen konkurrenter vil få mulighet til å dra ned til festivalen som delegat.

I fjor var det første gang et norsk team vant Young Lions Marketers. Teamet var fra Orkla Confectionery & Snacks representert via ANFO.

For å bli med på den internasjonale Young Lions-konkurransen holdes det norske konkurranser først.

– Med tanke på snart to år med pandemi og restriksjoner har mental helse aldri vært så viktig som nå. Derfor ble Mental Helse Ungdom et naturlig valg å kontakte som årets briefholder. Vi vet også at Cannes og Young Lions pleier å basere sin internasjonale brif på hvilke trender det har vært i annonsørmarkedet. Du trenger ikke å rulle langt ned i en nettavis før du ser unge stemmer som roper om oppmerksomhet om mental helse, og det vil vi bidra med, sier Julie Broholm Nielsen, Cannes Lions Representant fra CAPA Kinoreklame i pressemeldingen.

Line Toft, kommunikasjonssjef i Mental Helse Ungdom er svært spent på alle bidragene som vil komme inn, og jobber nå iherdig med å ferdigstille brif for sju forskjellige kategorier.

Spesielt glad er hun for at det er unge stemmer som skal løse briefen.

– Vi er veldig takknemlige for å få være en del av Young Lions i 2022. De siste årene har mange av oss måttet sette livene våre på pause som følge av pandemien. Dette har gitt en kraftig økning i psykiske utfordringer hos befolkningen generelt, men aller mest hos barn og unge, hvor mange i dag står uten hjelpetilbud. Vi syns derfor at det er ekstra fint og spennende at det er unge mennesker som selv er i målgruppen som skal løse briefene, sier hun i pressemeldingen.

Young Lions Norge representert av CAPA holder sju konkurranser denne våren. ANFO vil stå for Marketer, Mediebyråforeningen står for Media, Grafill for Design, INMA for Digital, Kreativt Forum for Film, Abelia for PR og Amedia for Print.

Den internasjonale konkurransen vil holdes i slutten av mai og begynnelsen av juni. Cannes Lions festivalen blir holdt fra 20.- 24. Juni.

Powered by Labrador CMS