Studentfluencerne har drevet kontoen i ett år.
Studentfluencerne har drevet kontoen i ett år.

Flytoget fortsetter med «Studentfluencere»

Nå skal de også ta i bruk TikTok.

Publisert Sist oppdatert

Siden januar har Flytoget brukt studenter som tar deler av garden i utlandet som innholdsprodusenter, kalt «Studentfluencere». Nå har Flytoget valgt å fortsette med konseptet, og søker med dette nye studenter.

– Det tar tid å etablere nye konsepter, men vi vurderte at det var grobunn i dette etter pilotprøvingen. Nå tilpasser vi konseptet ytterligere, det blir ikke en ren copy paste, men en videreutviklet versjon, forteller innholdsprodusent i Flytoget, Caroline Norenberg til KOM24.

Innhold fra Norge

Den utviklede versjon vil inkludere innhold også fra Norge.

Caroline Norenberg er innholdsprodusent for Flytoget, og lagde konseptet «Studentfluencere».
Caroline Norenberg er innholdsprodusent for Flytoget, og lagde konseptet «Studentfluencere».

– Studentfluencerne vil primært lage innhold fra sitt studiested i utlandet, men vi vil også nå besøke norske høyskoler og universiteter og lage innhold derfra. Vi vil lage litt reportasjer så vi får vist hva som er fordelen med de forskjellige studiestedene her i landet. Vi håper kontoen nå vil være mer en 360-vinkling på hva Norge har å by på som studiested, men også utlandet.

De søker nå nye studenter som Studentfluencere, men på sikt vil de også snakke med de tidligere Studentfluencerne.

- Vi kommer til å lage litt innhold om hva de driver med nå, hvordan et utvekslingsopphold eller det å studere i utlandet har påvirket veien deres videre. Da får vi også sett hva et sånt utvekslingsopphold faktisk bidrar til.

Fått fortsette

En ny sosiale medier-plattform har nå tatt med i Studentfluencer-konseptet.

– Vi har også nå opprettet en TikTok-konto, så den vil også bli brukt i neste runde av Studentfluencere. Vi vil i neste runde fortsette med å møte en og en student en uke om gangen, og ikke på dagsbasis som vi gjorde helt i starten. Da kommer vi mer i dybden og under huden på både studiestedene og personen, forteller Norenberg.

Tidligere har flere av Studentfluencerne fått fortsette å lage innhold for Flytoget etter det endte oppdraget.

– Vi har fortsatt god dialog med våre kjære Studentfluencere, og flere har fortsatt med å lage litt innhold for oss, annonser for Flytoget om vår studentrabatt. Studentfluencer Ida er i kommunikasjonsavdelingen nå, så man kan absolutt få mange muligheter etter man har vært studentfluencer.

Powered by Labrador CMS