– Fokuset mitt vil være å styrke den lokale tilstedeværelsen og dele verdifull kunnskap med bransjen, samtidig som vi jobber med å innta nye territorier.

Quickorder henter fra Coca Cola Company for å styrke markedsavdelingen

Selskapets fremoverlente startegi lokket Caroline Strømme til stillingen: – De tilbyr allerede svært etterspurte tjenester, men stopper ikke å utvikle seg.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Under pandemien fikk restaurantnæringen et nødvendig digitalt dytt i ryggen, noe som skaper flere arbeidsplasser og helt nye muligheter for en bransje som lenge har hatt motvind.

Quickorder opplever en enorm pågang av norske restauranter som søker nye og bedre løsninger for å optimalisere restaurantdriften sin, skriver de i en pressemelding fredag.

– Stadig flere er på utkikk etter et nytt og bedre kassesystem med blant annet integrert mobilbestilling for både takeaway og fra bordet, lyder meldingen.

Nå har selskapet ansatt Caroline Strømme som ny Content marketing og PR ansvarlig i Quickorder. Hun tar med seg relevant erfaring innen kommunikasjon fra Coca-Cola Company.

Inntar nye territorier

– Det som lokket meg til Quickorder er deres unike og fremoverlente strategi. De tilbyr allerede svært etterspurte tjenester, men stopper ikke å utvikle seg til fordel for restauranter som ønsker å drive med god fortjeneste, sier Strømme.

Hun er ansatt for å bidra i møte med et økende behov i markedet med relevant informasjon omkring bransjen.

Quickorder er en nordisk leverandør av ecommerce og digitaliseringsverktøy til restaurantbransjen med et alt-i-ett restaurantsystem som sømløst kombinerer kassesystem, mobilbestilling, bordbestilling og personaladministrasjon.

– Nå gleder meg til å komme i gang og arbeide side om side med erfarne og kloke hoder. Fokuset mitt vil være å styrke den lokale tilstedeværelsen og dele verdifull kunnskap med bransjen, samtidig som vi jobber med å innta nye territorier.

Strømme har jobbet i Coca-Cola de siste fire årene innen markedsføring og digital kommunikasjon.

Powered by Labrador CMS