– Dette er en veldig spennende mulighet, som jeg ikke kunne si nei til.
– Dette er en veldig spennende mulighet, som jeg ikke kunne si nei til.

Cathrine Graff går fra TV 2 til Nordea

Ansatt som ny pressesjef i Nordea.

Publisert Sist oppdatert

Graff vil med det få ansvar for media- og pressekontakt i Norge for Nordens største bank, Nordea, opplyses i en pressemelding tirsdag.

– Vi er svært fornøyde med å få Cathrine inn på laget. Jeg har tidligere hatt gleden av å jobbe med henne, og vet at hun er både kreativ, kunnskapsrik og med bred erfaring rundt dynamikken i norsk næringsliv og politikk, sier kommunikasjonsdirektør i Nordea, Christian Steffensen.

Realisere drømmer og ambisjoner

Graff forlater TV 2 etter å ha jobbet 21 år som økonomi- og næringslivsreporter for Nyhetene. Hun har også vært programleder for «Bare Business» og Økonominyhetene på Nyhetskanalen.

– Dette er en veldig spennende mulighet, som jeg ikke kunne si nei til. Nordea er en del av infrastrukturen som får næringslivet til å fungere, og som gjør at folk flest kan realisere drømmer og ambisjoner. Jeg gleder meg nå veldig til å gjøre dette enda mer synlig, sier Graff.

Cathrine Graff har bakgrunn fra London School of Economics, hvor hun har en Master i EU-studier. Før TV 2 har hun arbeidet både i NRK og Aftenposten.

Cathrine vil begynne i stillingen etter påske.

Powered by Labrador CMS