Cecilie Dahl Rian og Edvin Søvik er begge ansatt i NSF.

Disse er ansatt i NSFs kommunikasjonsavdeling

Norsk Sykepleierforbund ansetter to nye kommunikasjonsrådgivere.

Publisert

Norsk Sykepleierforbund (NSF) har ansatt to nye kommunikasjonsrådgivere. Det skriver de i en pressemelding.

Edvin Søvik (38) er ansatt som spesialrådgiver. Han var fram til høstens valg fylkesråd for finans- og administrasjon i Viken fylkeskommune. 

Han hadde der det politiske ansvaret for økonomi, digitalisering, anskaffelser, eiendom og HR, og var øverste leder for rådsområdets 550 ansatte. Før den tid var han stabssjef for det samme fylkesrådet. 

Søvik har lang rådgivererfaring fra Ap, LO og Norsk Studentorganisasjon og mye erfaring fra mediearbeid i organisasjoner og i politikken. Søvik har en master i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han tiltrer 1. desember 2023.

Cecilie Dahl Rian (34) er ansatt som rådgiver, blant annet med ansvar for innholdet på nsf.no som webredaktør. Hun skal også være redaktør for NSFs sentrale nyhetsbrev og ha et særlig ansvar for klarspråk. 

I dag jobber Rian som språkkonsulent og tekstforfatter i Totaltekst AS. Før det har hun blant annet jobbet som tekstforfatter og innholdsprodusent i Sjo & Floyd. 

Rian har allsidig erfaring som tekstforfatter, innholdsprodusent og språkkonsulent. Hun har videre kompetanse og erfaring innenfor nettarbeid, sosiale medier, foto og video. Hun har administrert flere nettsider tidligere. Cecilie har en master i nordisk språk fra NTNU i Trondheim. Hun tiltrer 1. mars 2024.

Powered by Labrador CMS