Funkygine

Funkygine forlater Egmont People etter sju år

Går over til konkurrenten Max Social.

Publisert Sist oppdatert

Influencer Jørgine Massa Vasstrand, også kjent som Funkygine, bytter management til Schibsted-eide Max Social, etter å ha vært tilknyttet Egmont People i sju år. 

Det melder Max Social i en pressemelding.

– Vi har ønsket å jobbe med Jørgine lenge, og vi gleder oss til å bygge et drømmeteam rundt henne og utvikle merkevaren Funkygine videre. Egmont People har gjort en strålende jobb, og nå ser vi fram til å ta over en av Norges sterkeste personlige merkevarer, sier daglig leder i Max Social, Cecilie Eriksrud. 

Jørgine Vasstrand har gjennom årene blitt en sterk stemme innenfor helse, trening og livsstil, og har oppnådd en betydelig følgerskare gjennom sin aktive tilstedeværelse i sosiale medier. Med over 650.000 følgere bare på Instagram, har hun inspirert og motivert mange til å oppnå en sunn og aktiv livsstil. 

Sammen med Jørgine, flytter også Vasstrands manager Katrine Ursvik fra Egmont People til Max Social. Hun forteller at de to har jobbet tett sammen i senere år, og at det var et sterkt ønske om å fortsette og jobbe sammen videre. 

– Det er veldig gøy å få fortsette reisen med Jørgine, og spennende med nye hoder fra Max Social på laget, sier Ursvik. 

I tillegg til å signere Jørgine, vil hele Vasstrand-familien følge etter, som inkluderer tvillingene Emil og Silas, lillebror Noah og mor Trude, som alle sammen har skapt seg kjente navn etter å ha deltatt i TV-serien Funkyfam. 

– Dette blir vanvittig gøy, og jeg gleder meg skikkelig til å jobbe med hele familien Vasstrand. Og vi er så glade for at Katrine blir med, sier Eriksrud. 

Kreativ leder i Max Social, Vilde Kristine Darvik, var manageren til Vasstrand fra 2018–2020 og ser veldig fram til å jobbe sammen med Jørgine igjen. 

– Kjemien vår er helt unik, vi tør å snakke til hverandre uten filter og vi har et felles mål om å få til fantastiske ting. Funkygine er i en klasse for seg selv, og det kribler i magen når jeg tenker på planene vi har for de neste årene, sier Darvik. 

Takker for seg i Egmont People 

Funkygine har vært en del av Egmont People siden 2017. Siden den gang har hun og byrået sammen bygget merkevaren som har tatt hele Norge med storm. Etter et nært og

Powered by Labrador CMS