Pressure består nå av seks ansatte. Fra november går daglig leder Celine Gran ut i barselpermisjon, og assisterende daglig leder Christian Laland tar over.
Pressure består nå av seks ansatte. Fra november går daglig leder Celine Gran ut i barselpermisjon, og assisterende daglig leder Christian Laland tar over.

Pressure styrker staben - ansetter to nye digitale rådgivere

Marie Nygaard Sørlien og Christian A. Schjelderup går til Pressure.

Publisert Sist oppdatert

Pressure, datterbyrået til Kruse Larsen, øker antall ansatte fra fire til seks, opplyses det om i en pressemelding fra byrået.

De to nye ansatte er Marie Nygaard Sørlien og Christian A. Schjelderup.

Marie Nygaard Sørlien ansettes som rådgiver, og kommer fra det digitale kommunikasjonsbyrået R/OXY i København. Hun har erfaring med Internasjonal Branding fra Nordisk Råd og Nordisk Ministerråds sekretariat, og med Public Diplomacy på den norske ambassaden i København. Rett før sommeren forsvarte Marie masteroppgaven sin om Digital Public Affairs ved Copenhagen Business School.

– Det er utrolig stas å bli en del av Norges beste byrå på digital politisk kommunikasjon. Potensialet som ligger i å flytte makt, meninger og skape positive forandringer digitalt er enormt. Det gleder jeg meg til å gjøre sammen med den dyktige Pressure-gjengen, sier Sørlien.

Christian A. Schjelderup kommer fra stillingen som digital rådgiver i Høyre, hvor han har vært ansvarlig for digital annonsering, strategi, analyse og merkevareprosjekter. Tidligere har han jobbet som digital prosjektleder i mediebyrået Carat og ledet Employer Branding-satsingen til Bane NOR.

Schjeldrup blir Head of Digital Media i Pressure, og får et spesielt ansvar for distribusjon.

- Jeg har fulgt Pressure tett siden oppstart, og da de lyste ut nye stillinger denne våren var det ikke tvil hvor neste steg på min reise skulle gå. Pressures suksess viser at det er et stort marked innen digital politisk påvirkning, og jeg gleder meg virkelig til å styrke våre kunders treffsikkerhet i digitale kanaler, sier en engasjert Schjelderup.

Marie Nygaard Sørlien og Christian A. Schjelderup. er ansatt i Pressure.
Marie Nygaard Sørlien og Christian A. Schjelderup. er ansatt i Pressure.

- Vi har brukt langt tid på å finne menneskene med rett erfaring, og jeg er utrolig glad for å få med akkurat Marie og Christian på laget vårt. Vi har bygget et byråmiljø med spesialister innenfor det vi skal være best på, og er tydelig på hva andre kan bedre enn oss. Pressure og Kruse Larsen går hånd i hånd – vi jobber med politikk og strategisk kommunikasjon sammen, men med ulike virkemidler. Det gir en stor verdi for kundene våre, sier Pressure-sjef Celine Gran i samme melding.

I vår kunne byrået melde om sterke resultater og en økning i omsetningen fra 1,2 millioner kroner i 2019 til 7,3 millioner i 2020. Etterspørselen etter digital strategi og påvirkning er stor, opplyser bryået.

Mot slutten av 2020 ansatte Pressure Henrik Nilssen Dale og Birgitte Aarebrodt, og styrket seg innen helse og innholdsproduksjon. Fra november går daglig leder Celine Gran ut i barselpermisjon, og assisterende daglig leder Christian Laland tar over.

- Ikke bare øker Pressure antall ansatte med 50 prosent, men husholdningen Gran er også i sterk vekst. Vi har nå et toppa lag som er klare for å levere knallgode resultater på vegne av kundene våre. Det er meget gledelig, sier Laland.

Powered by Labrador CMS