Ida Fiskerud(t.v) tiltrer som ny CEO i Nordisk Film Shortcut. Hun tar over for Kristin Hellebust, som har ledet selskapet siden stiftelsen i 2010.

Ida Fiskerud er ny CEO i Nordisk Film Shortcut

Tar over for Kristin Hellebust.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ida Fiskerud tiltrer som ny CEO i Nordisk Film Shortcut. Hun tar over for Kristin Hellebust, som har takket ja til ny jobb.

Det skriver Nordisk Film Shortcut i en pressemelding til KOM24.

Ida Fiskerud har vært ansatt i Nordisk Film Shortcut siden 2012. De siste fire årene har hun vært leder for reklameavdelingen. Fra tidligere har Fiskerud flere års erfaring fra reklamebransjen. Hun tiltrer 1. september.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som CEO for Nordisk Film Shortcut, og kunne fokusere på videre utvikling av selskapet og ansatte. For å håndtere økt arbeidsmengde og møte de tøffe tidsfristene prosjektene har i dag, har vi også styrket teknisk kompetanse og support, noe jeg mener er svært viktig for å kunne være en komplett og trygg leverandør, sier Ida Fiskerud.

Fiskerud har stor tro på et stadig voksende marked, både innenfor reklame, langformat og TV-drama.

– Ida Fiskerud har vist stort engasjement, og har vært en viktig bidragsyter for Nordisk Film Shortcut. Jeg er virkelig glad for at Ida takket ja til å ta selskapet videre, og er helt sikker på at hun er rett dame for jobben, sier Kristin Hellebust og legger til:

– Å være med på å bygge og forme et selskap som Shortcut har vært et privilegie.

Hellebust har ledet selskapet siden stiftelsen i 2010, og vil fortsette å følge selskapet som deleier.

Nordisk Film Shortcuts styreleder Rikke Crosby sier:

– Jeg er veldig glad for at Ida Fiskerud har sagt ja til å overta ledelsen af Nordisk Film Shortcut fra 1. september. Hun kjenner hele virksomheten nært og vil kunne fortsette veksten. Samtidig vil jeg takke Kristin Hellebust, der som CEO har skapt betydelig vekst og etterlater et selskab i full fart.

Powered by Labrador CMS