Slik så annonsen til IKEA ut, som fikk managmentet til Cezinando til å reagere.
Slik så annonsen til IKEA ut, som fikk managmentet til Cezinando til å reagere.

IKEA valgte å trekke annonse med frekt Cezinando-stikk

Ble kontaktet av managmentet som bad dem trekke annonsen.

Publisert

Rapperen Cezinando (26) må den 16. mai møte i Oslo tingrett i en tilståelsessak Han er en av de siktede for møbeltyverier for flere hundre tusen kroner i fjor.

Et miljø fra hovedstaden er mistenkt for å stå bak tyveriene. Artisten skal være innblandet i dette, men det er usikkert hvilken rolle han skal ha hatt.

Den omfattende tyverisaken, som ble avslørt av Oslo-politiet i fjor vår, dreier seg om tyveri av designmøbler, kunstverk og luksusklær til en verdi av flere hundre tusen kroner fra kontorlokaler, interiørbutikker og serveringssteder.

Cezinando står bak en rekke hits de siste årene, men hans klart mest populære låt, med hele 32 millioner avspillinger på Spotify er Håper du har plass.

Denne uken har IKEA kjørt en kampanje med et tilbud på en stol og teksten Håper du har plass.

Nå har de valgt å trekke annonsen, det bekrefter kommunikasjonsdirektør Helene Løken i en e-post til KOM24.

- I IKEA følger vi naturligvis med på hva som skjer rundt oss, og forsøker alltid å kommunisere med glimt i øyet. IKEA ble kontaktet av managementet til artisten, og etter en intern runde har vi valgt å trekke annonsen. Vi anser ikke at annonsen er et brudd på Åndsverksloven, men har forståelse for og respekterer at artisten ønsker den fjernet, skriver hun i e-posten, som er sendt til KOM24 via selskapets pressevakt.

KOM24 har vært i kontakt med Cezinandos manager Silje Larsen Borgan for en kommentar til saken, men har ikke klart å få det før saken ble publisert.

Powered by Labrador CMS