– Målet er å kommunisere treffsikkert med medlemmene vi allerede har.

Nina Kraugerud Ertzaas (48) får totalansvaret for kommunikasjons­arbeidet til NHO

Rykker og opp i toppledergruppen til NHO.

Publisert

– Det har vært en hektisk, men veldig fin oppstart i NHO, og jeg gleder meg til å ta enda mer ansvar fremover, sier Nina Kraugerud Ertzaas i en pressemelding.

Hun rykker nemlig opp i NHOs toppledergruppe og får totalansvaret for kommunikasjonsarbeidet i organisasjonen. Det ble kjent på et allmøte NHO i dag.

Kommunikasjon løftes dermed opp som et eget område i NHOs ledelse når Ertzaas blir områdedirektør for kommunikasjon 1. oktober.

Endringen kommer som følge av at områdedirektør for kommunikasjon, samfunn og regioner, Christian Chramer, slutter.

– For meg blir det viktig å jobbe sammen med våre landsforeninger og regioner, slik at ekstern, intern og medlemskommunikasjon henger godt sammen. Målet er å kommunisere treffsikkert med medlemmene vi allerede har, og også nå enda flere gjennom å være en tydelig aktør i samfunnsdebatten, sier Ertzaas i pressemeldingen.

Ertzaas begynte som kommunikasjonsdirektør i NHO i august, etter 11 år som kommunikasjonssjef i Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

Hun har tidligere jobbet som politisk journalist blant annet i VG, Dagbladet, TV 2 og Nettavisen.

– Nina er allerede på plass hos oss og har fått en flying start med håndtering av store oppgaver knyttet til lønnsoppgjøret, strømstøtte og andre aktuelle saker, sier administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid i pressemeldingen.

– Jeg er meget fornøyd med hvordan hun har håndtert dette og er svært trygg på at hun vil bli et riktig og viktig tilskudd til min ledergruppe.

Powered by Labrador CMS