Christine Krieg
Christine Krieg

MENINGER:

Det er rart hvor mye man kan lese inn i en sånn liten emoji. Og ikke minst; hvor forskjellig vi tolker de.

«Jeg gruer meg til den dagen jeg blir som menn på 50+ som kun har en eneste emoji til rådighet på telefonen sin. Nemlig den 👍 GULE TOMMELEN 👍», skriver Christine Krieg i dette innlegget.

Publisert

🍆🍑💦

Jeg ELSKER å bruke emojis. Jeg skammer meg ikke engang over å være tilhenger av den mye omdiskuterte 😂-emojien.

Men jeg innser at der jeg i mitt eget hode enda er veldig kul og hipp, så gjør den emojien at jeg fort plasseres i boomer-kategorien. Prøver å veie det opp med å bruke 😎-emojien veldig ofte. For den er vel enda innafor?

Men jeg gruer meg til den dagen jeg blir som menn på 50+ som kun har en eneste emoji til rådighet på telefonen sin. Nemlig den 👍 GULE TOMMELEN 👍

Meg til pappa: Glad i deg

Pappa: 👍

Det er rart hvor mye man kan lese inn i en sånn liten emoji. Og ikke minst; hvor forskjellig vi tolker de. Jeg synes 💨 er perfekt å bruke for å illustrere fart, mens min søster mener den betyr promp.

Og så tipper jeg at foreldre på TikTok skjønner nada av kommentarfeltene som er fylt med 💀, 🥜, 🪑,⛓ og 🥺👉👈.

Utfordrer deg til å legge igjen en emoji i kommentarfeltet, sammen med din betydning av den. Så får andre slenge seg på om de har en annen tolkning. Kan bli gøy!

Jeg kan begynne med denne tilsynelatende uskyldige emojien av en stabel med pannekaker: 🥞Det betyr at noen har en flat rompe.

Greit å tenke på når man skal lage innhold fremover. 😅

Innlegget ble først publisert på Christine Kriegs Linkedin-profil og er republisert i KOM24 med tillatelse.

Powered by Labrador CMS