– De som kjenner meg vet at dette er midt i blinken for meg, sier Mari Dyrkorn Tjora.
– De som kjenner meg vet at dette er midt i blinken for meg, sier Mari Dyrkorn Tjora.

Mari Dyrkorn Tjora går fra Circus til LOOP

Blir ansvarlig for kommunikasjon og innsikt.

Publisert

– De som kjenner meg vet at dette er midt i blinken for meg. Både sortering og nedskalert forbruk er to ting som jeg er veldig opptatt av. Jeg gleder meg til å jobbe med de flinke folkene i LOOP og kommunisere sirkulær økonomi i praksis, sier Mari Dyrkorn Tjora i en pressemelding tirsdag.

1. juni begynner hun som ansvarlig for kommunikasjon og innsikt i LOOP – Stiftelsen for kildesortering og gjenvinning

Har solid bakgrunn

Dyrkorn Tjora har lang erfaring fra reklamebransjen, og kommer fra stillingen som partner og kreatør i Circus Reklame og Design, der hun har vært siden 2004.

Hun har blant annet jobbet med det prisvinnende prosjektet Steroidelab for Oslo universitetssykehus, utviklingen av Plastløftet for Grønt Punkt Norge og merkevarestrategi for Kunstskolene.no. Hun har erfaring innen art direction, animasjon, medievitenskap og kunsthistorie.

– Mari er en dyktig, varm og raus dame som vil bidra med viktig kompetanse og bra energi inn i LOOP-teamet. Hennes strategiske hode og solide bakgrunn som art director og konseptutvikler er gull verdt i vårt arbeid med å gjøre det enklere for folk å ta vare på ressursene, sier daglig leder i LOOP, Stine Helgeland i samme meldingen.

Dyrkorn Tjora beskrives som en kreativ og allsidig person og har de siste årene jobbet med bærekraft og sirkulærøkonomi for kunder som Grønt Punkt Norge, Sirkel Glass og Norsk Metallgjenvinning.

Powered by Labrador CMS