Tone Vesterhus, Managing Partner i Corporate Communications.

Tone Vesterhus ny managing partner i Corporate Communications

Starter i stillingen 1. august.

Publisert

– Vi er så heldige. Listen er lagt høyt for de kommende årene og når Tone tar over stafettpinnen kunne det knapt blitt bedre. Kundene våre stiller store krav fremover og med Tone bak spakene så får vi en av landets aller beste rådgivere til å lede oss videre. Tone er 100% CC, sier styreleder Geir Bjørlo i en pressemelding. 

Vesterhus (34) er partner i Corporate Communications og har tidligere jobbet i NHO, samt vært styreleder i Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus. 

Hun har en mastergrad i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo.

– CC jobber med noen av landets flinkeste kommunikasjonsfolk og mest spennende selskaper, og den aller viktigste jobben er å samarbeide med kundene videre. I tillegg er kultur viktig. I CC snakker vi om at hardt arbeid lønner seg og at man skal le seg i hjel minst en gang om dagen, sier Vesterhus.

Corporate Communications har 32 ansatte.

– En av styrkene med CC-kulturen at det skal være mulig å ha et liv utenfor jobben, og at familien kommer først. Jeg kom inn i selskapet for 4 år siden som rådgiver, har siden da fått to barn og hatt to permisjoner, og opplever på ingen måte at det har stått i veien for utviklinga mi. Det skulle strengt tatt bare mangle i 2024, men det er noe vi må fortsette å dyrke, avslutter Vesterhus.

Hun overtar stillingen som Managing Partner i Corporate Communications 1. august 2024. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS