Julie Skogheim, Magnus Nystrand og Tone Standal Vesterhus har alle fått nye stillinger i Corporate Communications.

Tre opprykk i Corporate Communications

– Fette najs, sier nyslått partner Magnus Nystrand.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Magnus Nystrand (35) blir partner og rådgiverne Tone Standal Vesterhus (30) og Julie Skogheim (28) gjør opprykk til seniorrådgivere i rådgivingsselskapet Corporate Communications.

Det melder selskapet i en pressemelding, torsdag.

15 partnere

– Å tre inn i partnerskapet er fette najs, men det har også en merksnodig touch dette her. Jeg sang jo nettopp «we shall overcome» på fredskonferanse i Hiroshima, fylte kondomer med helium mot undervisningskutt på Blindern og laga folkemøter på Tøyen. Altså en ballast ikke alle på Tjuvholmen kan skilte med, og som jeg er stolt av, sier Magnus Nystrand i pressemeldingen.

Corporate Communications, også kalt CC, bistår kunder med kommunikasjons- og medierådgivning, finansiell kommunikasjon, krisehåndtering, samt samfunns- og myndighetskontakt. Selskapet har nå 23 ansatte, hvorav 15 er partnere og medeiere.

– Vi har evigheten som perspektiv når vi ansetter. Kun Magnus og jeg har hatt tittelen juniorkonsulent før vi fjernet den for noen år siden, og det er utrolig stas at vi begge nå er partnere. Det er også imponerende å se hvordan Tone og Julie på under et år har blitt uvurderlige rådgivere for en rekke av våre største kunder, sier Kaia Tetlie, som er managing partner i Corporate Communications sammen med Håkon Rønning.

Berg og dalbane

Nystrand begynte som juniorkonsulent i 2014, men har underveis hatt to års permisjon for å jobbe som kommunikasjonsansvarlig for Områdeløft Tøyen og Grønland i Oslo kommune. Både han og Standal Vesterhus har tidligere vært styreledere for Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus.

Både Standal Vesterhus og Skogheim begynte like før koronapandemien i mars i fjor. Standal Vesterhus kom da fra stillingen som rådgiver i NHO, hvor hun var prosjektleder for NHOs årskonferanse 2020. Skogheim på sin side kom fra stillingen som leder for internkommunikasjon i Snøhetta, hvor hun også har jobbet med markedskommunikasjon.

– Hvis jeg skal oppsummere det siste året er nok berg- og dalbane den mest treffende beskrivelsen, fra usikkerhet i mars til full pupp og rekordtall i høst. For en som var ny som rådgiver har det vært en skikkelig læringsreise godt hjulpet av et ekstremt kompetent og raust kollegium, sier Tone Standal Vesterhus.

Powered by Labrador CMS