Are Slettan, managing partner i Corporate Communications.
Are Slettan, managing partner i Corporate Communications.

Til tross for korona økte Corporate Communications byråinntekten i 2020

– I juni sa jeg i et intervju at det ikke var realistisk med vekst i år. Vel, jeg tok feil, sier byråleder Are Slettan.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for koronapandemien, økte Corporate Communications AS byråinntektene for tiende år på rad siden oppstarten i 2011.

I 2020 hadde selskapet hadde byråinntekter på 52,4 millioner kroner, en økning på 2 prosent fra året før. Driftsresultatet ble 11,0 millioner kroner i 2020, mot 11,2 millioner i 2019.

– I juni sa jeg i et intervju at det ikke var realistisk med vekst i år. Vel, jeg tok feil. Etter et korona-preget andre kvartal, tok aktiviteten seg voldsomt opp utover høsten. Det gjaldt spesielt innen finansiell kommunikasjon og investorrelasjoner, hvor vi har bistått i forbindelse med opp mot 20 børsnoteringer det siste halvåret. Men også mer generelt økte farten markant etter sommeren, og vi opplever for eksempel høy aktivitet når det gjelder bærekraftsrelaterte oppdrag, sier Are Slettan, managing partner i Corporate Communications i en melding.

Corporate Communications nøkkeltall (MNOK)

Corporate Communications20202019Endring
Driftsinntekter53,253,8−1%
Byråinntekter52,451,42%
Driftsresultat1111,2−2%
Resultat før skatt1111,2−2%

* Tallene for 2020 er ikke revidert

Corporate Communications har 23 ansatte. 13 av disse er partnere, som eier selskapet.

– Gjennom 2020 har vi rigget oss for ytterligere vekst. Vi valgte å se etter muligheter fremfor å kutte kostnader og permittere folk. Tvert om har vi gjort mange spennende ansettelser, nå sist Marianne Stigset fra Aker-konsernet og Jan Ottesen fra Gambit Hill+Knowlton. Vi har også utvidet lokalene for å gi oss mulighet for videre ekspansjon, og vi gleder oss til å invitere kunder og kontakter til forsinket innflyttingsfest så snart det blir mulig, forteller han i samme melding.

Powered by Labrador CMS