Eierne i WERA AS, fra venstre Jan-Kenneth Walmann, Frederic Kristoffersen (Pancom AS), Kjersti Hole Haatveit og Dag Brekke-Rasmussen.
Eierne i WERA AS, fra venstre Jan-Kenneth Walmann, Frederic Kristoffersen (Pancom AS), Kjersti Hole Haatveit og Dag Brekke-Rasmussen.

Wera leverte overskudd i Covid-19 året: – Må si oss fornøyd

Byrået omsatte for 15,9 millioner og fikk et årsresultat på 90.000 i 2020.

Publisert

Wera AS, som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde, kan se tilbake på et positivt, men krevende fjorår, opplyses det i en pressemelding fra byrået.

Byrået omsatte for 15,9 millioner og fikk et årsresultat på 90.000, står det i meldingen.

– Nå ser vi framover og er optimistiske og full av forventing for 2021. Vi må si oss fornøyd med dette resultatet, gitt de utfordringer som fjoråret har bydd på. 2020 ble på alle måter annerledesåret også for oss da markedet falt sammen 12. mars 2020. Vi snudde oss raskt og tok nødvendige grep for å holde virksomheten i gang. Dette innebar at vi for første gang i vår 125-årige historie måtte gå til permitteringer. Dette skjedde i nært samarbeid med våre ansatte. Nå er heldigvis alle tilbake på jobb, det er vi svært glade for, sier Kjersti Hole Haatveit i meldingen.

Wera fikk en nedgang i omsetning i 2020 på ca 14 prosent sammenlignet med 2019, da omsetningen var 18,5 millioner.

– Aktiviteten etter ferien har tatt seg betraktelig opp og vi merker et helt annet driv i markedet. Det lover bra. Vi har flyttet inn i et splitter nytt og kreativt miljøbygg på Vallermyrene. Nye digitaltrykkmaskiner og nytt utstyr gir oss enda flere muligheter til å levere trykksaker med en ekstra twist, forteller hun.

I februar ble det kjent at det digitale kommunikasjonshuset har fått Pancom AS inn som eier.

– Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha gode kollegaer, fornøyde kunder og evnen til å skape verdi for kundene våre. Vårt mål er å bli kundens førstevalg i Vestfold og Telemark. Innenfor kommunikasjon, strategi og trykk er vi ambisiøse, og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, avslutter Wera-sjefen.

Powered by Labrador CMS