F.v. Julie Remen Midtgarden, Dag Fredrik Bruflot og Marius Parmann.

Kruse Larsen-kollegene gjenforenes i Storm: – Jeg har savnet han

Dag Fredrik Bruflot trer inn i rollen som ny COO.

Publisert

Søsterbyråene Storm Samfunn og Storm Communications består av 15 rådgivere som nylig flyttet inn i nye kontorer rett ved Sommerro på Solli Plass. Nå har de ansatt Dag Fredrik Bruflot, som ny COO.

– Gjennom årene i Inkognitogaten 1 har jeg lært utrolig masse av de dyktige kollegaene mine i Kruse Larsen. Det er en tid for alt, og jeg ser nå frem til å jobbe sammen med hele Stormhuset litt lenger ned i den samme gaten, sier Bruflot, i en pressemelding, om å bli en del av Storm.

Et fornuftig steg

Storm Samfunn spesialiserer seg på politikk og myndighetskontakt, og Storm Communications spesialiserer seg på selskapskommunikasjon. Bruflot er hentet inn for å styrke den voksende organisasjonen, og vil i rollen som COO ha ansvaret for interne prosesser, økonomi og administrasjon.

– En fordel ved å være to byråer som jobber tett sammen er at vi kan ha enkelte felles ressurser. I en periode har vi kjent på et behov for å styrke interne prosesser og funksjoner knyttet til blant annet økonomi og administrasjon, og vi er glade for at vi er blitt så store at dette er et fornuftig steg, sier daglig leder i Storm Samfunn, Julie Remen Midtgarden.

Stormhuset vokser

Bruflot har de siste årene vært prosjektleder i Kruse Larsen, med ansvar for økonomi og interne prosesser. Han har studert økonomi og administrasjon på BI og har i tillegg en allsidig erfaring fra ulike bransjer.

– Jeg kjenner mange i Storm fra tidligere og vet at de byr på et fantastisk arbeidsmiljø. I tillegg er selskapene under utvikling og i vekst, noe som gjør at det er en veldig spennende fase der jeg ser frem til å bidra. Jeg gleder meg enormt til nye utfordringer og å utvikle Storm.

Daglig leder i Storm Communications og tidligere partner i Kruse Larsen, Marius Parmann, gleder seg til gjensynet med Bruflot.

– Dag Fredrik er ikke bare kunnskapsrik og hardtarbeidende, men også en ekstremt hyggelig fyr. Jeg har savnet han som kollega og ser frem til å bygge Stormhuset videre med Dag Fredrik som en del av den stadig voksende flokken vår.

Powered by Labrador CMS