Geir Ramnefjell, tidligere politisk redaktør i Dagbladet.
Geir Ramnefjell, tidligere politisk redaktør i Dagbladet.

Dagbladet-veteran går til havvindselskap

Geir Ramnefjell blir «head of governmental affairs» i Deep Wind Offshore.

Publisert

Etter 18 år i Dagbladet sluttet politisk redaktør Geir Ramnefjell på dagen i slutten av februar. Nå er han ansatt i ny jobb, bekrefter han overfor KOM24.

Fra 1. juni begynner han som «head of governmental affairs» i havvindselskapet Deep Wind Offshore.

– Jeg har skrevet om klima, energi og omstilling i mange år - og havvind er et av områdene innenfor dette som er absolutt mest spennende. Det skal være en enorm utvikling på feltet de neste årene, og for å si det passe klisjéfylt, er det et eventyr jeg har lyst til å være med på.

I den nye jobben får Ramnefjell ansvar for å analysere energiomstilling og politikkutvikling for selskapet, samt ha kontakt med samarbeidspartnere i energibransjen og myndigheter.

– Det er en drømmejobb for en som meg, som har veldig stor tro på fornybar omstilling og som mener at måten å løse det på er å få til lønnsom bærekraftig energiomstilling, så fort som mulig.

I tiden frem til han starter i ny jobb, fullfører han en prosjektoppgave i grønn vekst og konkurransekraft på BI, som del av en eksekutiv Master.

Deep Wind Offshore eier og utvikler havvindprosjekter - på eiersiden er Knutsen OAS, Haugaland Kraft og Sunnhordland Kraftlag.

Powered by Labrador CMS