Håkon Snortheim har hatt tre år i Geelmuyden Kiese, men nå er det politikken han vil jobbe med og har begynt som kommunikasjonsrådgiver i Høyres Stortingsgruppe.
Håkon Snortheim har hatt tre år i Geelmuyden Kiese, men nå er det politikken han vil jobbe med og har begynt som kommunikasjonsrådgiver i Høyres stortingsgruppe.

Håkon Snortheim forlater GK – går tilbake til politikken

– Vi er veldig glad for å få Håkon om bord.

Publisert

– Etter tre gode år i Geelmuyden Kiese får man opplevd og jobbet med mye. I snart ti år har jeg engasjert meg i Høyre og Unge Høyre på fritiden, både som folkevalgt og tillitsvalgt. Da er det ingen hemmelighet at det er politikken jeg trives i og virkelig gleder meg over å drive med.

Det sier Håkon Snortheim til KOM24.

Han forlater nå Geelmuyden Kiese for å begynne som kommunikasjonsrådgiver i Høyres stortingsgruppe. 

Der blir fokuset hans pressearbeid.

– De neste par månedene vil alt handle om å bidra til at Høyre vinner valget gjennom å vinne mediebildet, sier han.

Snortheim kommer hjem til sine egne nå. Han er innvalgt som kommunestyrerepresentant for Nannestad Høyre og har også tidligere vært fylkesleder for Akershus Unge Høyre. 

Snortheim skryter av tiden han har hatt i GK.

– Når Høyre snakker om skolepolitikk, snakker vi om at «det å stille krav er å bry seg». Slik har det vært i Geelmuyden Kiese også. Gode forventninger gir ikke bare resultater, men også god personlig utvikling. Men kanskje best av alt har vært det morsomme arbeidsmiljøet. Geelmuyden Kiese lever opp til den ene verdien som er «god sans for humor», sier han.

Kommunikasjonssjef i Høyre, Daniel Torkildsen Lea sier seg godt fornøyd med rekrutteringen.

– Vi er veldig glad for å få Håkon om bord. Han har god politisk forståelse og breddekunnskap, i tillegg til relevant kommunikasjonsfaglig erfaring og utdannelse. Han vil raskt kunne bidra positivt til at Høyre gjør et godt valg, sier han.

Powered by Labrador CMS