Daniel Wærnes blir ny kommunikasjonssjef i Pfizer. Han kommer fra stillingen som fagsjef
for kommunikasjon i Legeforeningen.
Daniel Wærnes blir ny kommunikasjonssjef i Pfizer. Han kommer fra stillingen som fagsjef for kommunikasjon i Legeforeningen.

Daniel Wærnes blir ny kommunikasjonssjef i Pfizer

Kommer fra stillingen som fagsjef for kommunikasjon i Legeforeningen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig glade for å få Daniel med oss som kommunikasjonssjef for Pfizer i Norge. Med Daniel får vi en sterk fagperson på laget, med mange års erfaring innen helse og kommunikasjon. Vi gleder oss til å komme i gang med dette samarbeidet, sier Joachim Henriksen, Corporate Affairs Manager for Pfizer i Norge i en pressemelding.

Pfizer er et av verdens største legemiddelselskap med en bred portefølje innen onkologi, indremedisin, sjeldne sykdommer, sykehusmedisiner og vaksiner. Det norske kontoret til Pfizer har over 90 ansatte.

– De fleste er nok klar over Pfizers rolle under pandemien, men vi jobber også på en rekke andre områder og skal lansere mange nye medisinske gjennombrudd i tiden som kommer. Kommunikasjon er en sentral del av dette arbeidet, og Daniel vil jobbe med viktige oppgaver fremover som kan få stor betydning for norske pasienter, sier Henriksen i pressemeldingen.

– Jeg har lært enormt mye i Legeforeningen, en organisasjon som virkelig står på for sine medlemmer og for helsetjenesten i stort. Nå fortsetter reisen som kommunikasjonssjef i Pfizer. Jeg ser fram til å jobbe for et selskap som har fått global anerkjennelse under pandemien og som fortsetter å være helt i front med sine livreddende innovasjoner, sier Daniel Wærnes.

Wærnes er per i dag fagsjef for kommunikasjon i Legeforeningen og går til Pfizer etter 10 år i organisasjonen. Før dette var han journalist ved NRK Marienlyst.

Powered by Labrador CMS