– Devin forstår at vi må stoppe liberale medier og at store teknologiselskaper ødelegger frihetene som har gjort USA storslått
– Devin forstår at vi må stoppe liberale medier og at store teknologiselskaper ødelegger frihetene som har gjort USA storslått

Republikaner trekker seg for å lede Trumps sosiale medier-satsing

Den republikanske representanten Devin Nunes fra California forlater Representantenes hus for å lede tidligere president Donald Trumps sosiale medier-satsing.

Publisert

Nunes går av som kongressrepresentant før nyttår. Fra januar skal han lede Trumps nyetablerte selskap Trump Media & Technology, opplyser selskapet.

Selskapet forbereder lansering av en plattform for sosiale medier som skal ha til hensikt å bli en konkurrent med blant annet Twitter, etter at Twitter stengte Trumps brukerkonto i januar i år etter stormingen av Kongressen.

– Devin forstår at vi må stoppe liberale medier og at store teknologiselskaper ødelegger frihetene som har gjort USA storslått, sier Trump i en uttalelse.

– Tiden er inne for å gjenåpne internett og tillate fri flyt av tanker og uttrykk uten sensur. USA gjorde drømmen om internett til virkelighet, og det skal være et amerikansk selskap som gjenoppretter denne drømmen, sier Nunes.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS