Direktør Hilde Singsaas er på jakt etter ny kommunikasjonsdirektør til direktoratet for forvaltning og økonomistyring.
Direktør Hilde Singsaas er på jakt etter ny kommunikasjonsdirektør til direktoratet for forvaltning og økonomistyring.

Den nåværende kommunikasjonsdirektøren skifter jobb, nå er direktoratet på utkikk etter en som kan ta over

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring ønsker seg en kommunikasjonsdirektør som vil utvikle organisasjonen gjennom god internkommunikasjon.

Publisert

I løpet av det siste året har direktoratet for forvaltning og økonomistyring fått mange nye fagområder. Direktør Hanne Singsaas forteller at jobben vil innebære mange spennende oppgaver og prosjekter. Blant annet nevner hun viktige oppgaver som å etablerte nye nettsider og å bidra til en enhetlig kommunikasjon utad på tvers av ulike fagområder.

– Hovedoppgaven er å sørge for god formidling av DFØs tjenester og kompetansetilbud, blant annet gjennom digital og strategisk kommunikasjon, rådgivning, bistand til arrangementer, innsiktsarbeid og klart språk, forteller Singsaas til KOM24.

En annen viktig oppgave Singsaas nevner er å bidra til å utvikle organisasjonen gjennom god internkommunikasjon. I tillegg har kommunikasjonsdirektøren en viktig lederjobb, både i egen enhet og som del av toppledergruppen i DFØ.

– Vi håper den nye kommunikasjonsdirektøren vil bidra til effektiv bruk av fellesskapets ressurser og en veldrevet og utviklingsorientert forvaltning. Vedkommende vil også få gleden av å jobbe sammen med dyktige og hyggelige kolleger på et bredt spekter av fagområder.

Kommunikasjonsenheten i organisasjonen står rett under ledelsen på organisasjonskartet, og ville bære en viktig rolle for å kommunisere ut viktig budskap.

– Vi søker etter en leder med gode formidlingsevner, et godt strategisk blikk og bred erfaring med kommunikasjonsarbeid. God samfunns- og forvaltningsforståelse vil også være en nøkkel for å lykkes, avslutter direktøren.

Powered by Labrador CMS