Fra venstre: Byråleder Zeshan Idris, Head of talent Temar Hagie, Fredrik Austad og Kasper Kristoffersen

Temar Hagie ansatt som head of talent i Døgn

Byrået Døgn ansetter Temar Hagie i den nyopprettede stillingen head of talent. I tillegg får de med seg influenser-duo.

Publisert Sist oppdatert

Temar Hagie blir ny head of talent i Døgn. Hun kommer fra live-shopping selskapet Tipio, og har tidligere jobbet i både United Influencers og Anorak. 

Samtidig vokser profilavdelingen med influenser-duoen Kasper Kristoffersen og Fredrik Austad i To gutter som mediterer.

– Jeg har fulgt med på Døgn siden oppstart og er imponert over hva de allerede har rukket å få til. Jeg synes at forretningsstrukturen og tilnærmingen til profiler er superinteressant, sier Hagie i en pressemelding.

Byråleder Zeshan Idris er strålende fornøyd med Døgns nye tilskudd. 

– Det å starte opp et nytt byrå i nedgangstider er ikke noe for alle, og vi er stolte av at våre nyansettelser er en respons på etterspørselen vi opplever. Profilavdelingen blir nå styrket med Temar på laget, som vil være manager for våre eksisterende profiler, sier Idris.

Profilene Fredrik Fernando Austad og Kasper Kristoffersen dannet i 2022 To gutter som mediterer, også kjent som To gutter. De blir nå en del av Døgn-familien sammen med profiler som Mushaga Bakenga, Sultne Gutter, Vask med meg og Selma.

– To gutter som mediterer ble født av et behov for å dele verktøyene pust og mindfulness, som har gjort en stor forskjell i livene våre. Når tiden var inne for bistand på det praktiske og de mer business-relaterte sidene ved To gutter, var valget lett for oss. Døgn skiller seg ut fra andre management i den forstand at de forvalter profiler som individuelle og bærekraftige selskaper, sier Kristoffersen. 

Powered by Labrador CMS