– Vi fant fort ut at dette var en god match, sier byråleder i Hensikt, Sigurd Bakke Amundsen om å få Nina Riibe inn i styret.

Mediebyrået Hensikt henter inn Nina Riibe fra Econa til styret

– Dette er en unik mulighet til å igjen bli en del av medie- og kommunikasjonsbransjen, en bransje som jeg var en del av i 16 år, sier Nina Riibe.

Publisert

– Det blir en glede å få Ninas erfaring, energi og forretningsforståelse inn i Hensikt. Og jeg setter ekstra stor pris på tilnærmingen hun tar til de ansatte som selskapets aller viktigste ressurs. Dette er viktig for meg som byråleder, og vi fant fort ut at dette var en god match, sier byråleder i Hensikt, Sigurd Bakke Amundsen, i en pressemelding.

Mediebyrået ansetter en ekstern styreleder, og hentet inn administrerende direktør i Econa, Nina Riibe, som fikk styreverv fra desember 2022.

Riibe vil med solid økonomisk bakgrunn og erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen, bistå med, og utfordre Hensikts strategiske og operasjonelle arbeid med både kunder og ansatte.

– Hensikt er et ungt, men godt etablert mediebyrå der kundene og menneskene står i fokus. Jeg har stor tro på Hensikt sin forretningsmodell, både betalingsmodellen og den metodiske tilnærmingen til oppgavene. Jeg er ydmyk for oppdraget samtidig som jeg gleder meg til å gå inn i rollen som styreleder. Dette er en unik mulighet til å igjen bli en del av medie- og kommunikasjonsbransjen, en bransje som jeg var en del av i 16 år, sier Riibe.

Layer og Hensikt:

Kompetansehuset Layer er eiere av Hensikt, Caulis, Sail, Solution og Horn&co, og bistår kunder innenfor kommunikasjonsfaget.

Hensikt har kontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Hallingdal, Drammen, og Oslo.

Hensikt ble startet i 2016, og er i dag ett av fem selskaper i kompetansehuset Layer, og har sju regionkontorer fordelt i Norge.

– Dette er det naturlige neste steget til Hensikt etter at Sigurd Bakke Amundsen tok over som byråleder tidlig i år. Eierne har hele tiden hatt som mål å trekke oss tilbake til mer operasjonelle roller og slippe eksterne krefter til, sier konsernleder i Layer, Joakim Sand.

Som legger til at de gleder seg over å ha fått med Riibe.

– Vi er stolte over at Hensikt nå har kommet dit at det blir ivaretatt og utviklet av veldig flinke mennesker i årene fremover. Vi er helt sikre på at vi har funnet en veldig sterk duo i Nina og Sigurd.



Powered by Labrador CMS