Siden oppstarten i 2021 har Oslobukta opplevd en jevn omsetningsvekst, mye takket være destinasjonsbygging.

Oslobukta ble kåret til Commercial Space of the year

Går videre til den nordiske finalen i Helsinki den 18. september.

Publisert

Den nordiske foreningen NCSC samler aktører innen handel, eiendom og stedsutvikling. Hvert år deler de ut NCSC Awards, som hedrer de mest vellykkede, innovative og kreative bidragene i handelsbransjen.

Prisene deles først ut nasjonalt, og deretter i en nordisk finale.

Den 30. mai ble prisen for «Commercial Space of the Year» delt ut. Finalistene var Valkyrien (utleier: Fram Eiendom), Oslobukta (utleier: Carucel Eiendom) og Bekkestua senter (utleier: ORO Eiendom). 

Oslobukta vant og går dermed videre til den nordiske finalen i Helsinki den 18. september.

Juryen bestod av Tone Tellevik Dahl (Norsk Eiendom), Snorre Jordheim Myhre (Plaace), Kathrine Tilrem Knutsen (Lister Forvaltning) og Sverre Landmark (Probiz).

Juryen uttalte at Oslobukta har gitt gründere og entreprenører muligheter til å realisere sine ideer. Mange leietakere, både innen restaurant og detaljhandel, er unike aktører og førstegangsetablerere.

– Oslobukta har også vært proaktiv i sin programstyring for å tiltrekke seg et bredt spekter av kundegrupper innen kunst, mat og detaljhandel. Dette har ført til etableringen av mange nye arbeidsplasser, ofte i litt uvanlige konsepter. 

– Lokalisert mellom det historiske og det moderne Oslo, har Oslobukta blitt et sted hvor mennesker fra alle samfunnslag kan finne noe som appellerer til deres interesser, og dermed bidrar dette innovative handelsområdet til å forme byens nye sosiale og kulturelle landskap, lød juryens begrunnelse. 

Bak utviklingen av Oslobukta står Carucel Eiendom med investerings- og utviklingsdirektør Caroline Krefting i spissen.

– Vårt mål med Oslobukta har hele veien vært å skape en destinasjon og et sted for alle, hvor kvalitet alltid står i høysete. Det betyr utrolig mye å få denne anerkjennelsen som viser at vår strategi og dedikerte arbeid med området når frem og synes. Nå ser vi spent frem til fortsettelsen i Helsinki, avslutter Krefting.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS