Stine Samland blir Head of marketing i Unite Living.
Stine Samland blir Head of marketing i Unite Living.

Stine går fra Elg til Unite Living

– En idiot hvis jeg hadde takket nei.

Publisert

Etter fire år i byråbransjen, er Stine Samland klar til å takke for seg. De siste fire årene har hun fordelt mellom Knowit og Elg, og nå går turen videre til Unite Living og rollen som Head of marketing.

– Jeg hadde absolutt ikke planlagt å bytte jobb nå, sier Samland til KOM24.

Skal satse på markedsføring

Hun så egentlig for seg å bli værende i SoMe-byrået Elg som Performance rådgiver i flere år, da muligheten fra en rekrutterer kom på bordet.

– Som sagt kikket jeg ikke etter en ny jobb, men ble kontaktet av en rekrutterer med en spennende mulighet for et scale up-selskap som virkelig skal satse på markedsføring, forteller hun.

– Jeg hadde vært en idiot hvis jeg hadde takket nei.

Etter flere år på byråsiden har hun kjent på begrensninger og ønsket om å styre valgene selv.

– Når man jobber med performance i et byrå, jobber man med mange kunder hvor man alltid har et budsjett å forholde seg til, og som i mange tilfeller legger flere begrensninger i satsingen. Nå skal jeg jobbe med å markedsføre et selskap som har satt av midler og ressurser for å virkelig satse og får være med på å bestemme hvilke områder vi bør vektlegge og prioritere.

Uvurderlig SoMe-tilstedeværelse

Unite Living er et eiendomsteknologisk selskap med en todelt struktur, innen B2B2C i markedet for langtidsleie av eiendommer. Selskapet har verken hatt tid eller anledning til å jobbe dedikert med markedsstrategien, men ser et stort behov for det nå, i forbindelse med ekspandering.

– Min første oppgave blir å se hvor og hva vi skal vektlegge i markedsstrategien. Akkurat slik jeg har opplevd i Elg, ser vi hvordan bruk og tilstedeværelse på sosiale medier er uvurderlig.

Hun har stor tro på byrået hun forlater, stødig styrt av byråleder Siri Platou.

– Når man ser på utviklingen til Elg de siste årene og hvordan furore nå kommer på banen, forstår man enda bedre hvor viktig det er med synlighet i sosiale medier kanaler. Jeg har stor tro på Elg og det arbeidet som gjøres, og utelukker ikke at jeg kommer til å samarbeide med Elg-flokken igjen.

Samland tar seg en uke ferie mellom de to jobbene, og fikk en fin avslutning på tiden hos Platou.

– Det var trist, og det ble felt noen tårer. Men vi hadde en kjempefin avslutning og hele kulturen i byrået ble fint oppsummert. i kjent «elgestil» var det en flott samling med flokken, og det var en siste dag fylt med fine ord og gode samtaler.

Tirsdag neste uke er Samland på plass i den nye jobben i Unite Living.

Powered by Labrador CMS