Elin Tvedt blir nå en del av TV 2s SpeakLab. Her fra da hun var med på TV-showet "Skal vi danse" på TV 2, sammen med Egor Filipenko.

Elin Tvedt blir en del av SpeakLab

Den tidligere værvarsleren skal jobbe med innhold og kommunikasjon.

Publisert

Mandag melder VG at Tvedt gjenforenes med tidligere TV 2-kolleger når hun går inn i en 50 prosent stilling i SpeakLab.

Blant tidligere TV 2-ansatte finner vi Siri Lill Mannes, Thomas Henschien og Renate Nedregård.

Tvedt skal ifølge VG parallelt gjøre ferdig sykepleierstudiene og ta en bachelor.

– Da får jeg en helsebakgrunn med større tyngde som jeg kan bruke i jobben. Kommunikasjon i forskjellige former er spennende å jobbe med, og nå håper jeg etter hvert å få muligheten til å kombinere dette med helsefaget, gjerne psykisk helse. Det har vært en liten drøm for meg i mange år, sier Tvedt, til VG.

I SpeakLab får hun kombinert både kommunikasjon og helse.

– Jeg får en ganske fri rolle og lov til å gjøre mye av det jeg har lyst til rundt innhold og kommunikasjon. Kanskje kommer jeg selv til å holde kurs eller foredrag etter hver også, vi får se, sier Elin Tvedt, som tok opp sykepleiestudiene da hun mistet sin forrige jobb som følge av pandemien.

SpeakLab er et kurs- og kompetansesenter som ble grunnlagt i 2010 av Siri Lill Mannes og Arne Møller, og leverer kurs og programledelse til private og offentlige virksomheter. Virksomheten holder til i Bergen på Nygårdshøyden og fungerer som et treningssenter i presentasjon og formidling, heter det på hjemmesiden.

Tvedt er aktuell i «Farmen kjendis», som begynner på TV 2,10. januar.

Powered by Labrador CMS