– Dette er en mulighet det var umulig å si nei til, sier Martin Giæver.

Martin Giæver blir kommunikasjonsansvarlig i Holmenkollen Skifestival

Skal bidra til å lage folkefest i Holmenkollen.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en mulighet det var umulig å si nei til. Å få jobbe med selveste nasjonalskatten Holmenkollen må være noe av det kuleste jeg kan tenke meg. Jeg gleder meg til arrangementene i Kollen og tenker at vi trenger en ordentlig folkefest her etter flere år med pandemi og restriksjoner, sier Martin Giæver i en pressemelding.

Han har de siste årene jobbet som innholdsprodusent og har bakgrunn som journalist og programleder fra NRK og TV2. Nå tar han over som kommunikasjonsansvarlig i Holmenkollen Skifestival.

– Med Martin får vi en erfaren kommunikasjonsekspert om bord. Det er viktig for Holmenkollen Skifestival å nå ulike målgrupper på mange plattformer og flater. Den brede kompetansen til Martin er unik i denne sammenhengen, sier daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Stefan Marx.

Den årlige folkefesten i Holmenkollen arrangeres hver vinter med verdenscuprenn i langrenn, hopp og kombinert samt verdenscupen i skiskyting. I tillegg arrangeres rulleskirennet Skishow om sommeren.

– Jeg er sikker på at man kommer til å legge merke til en ny og sprek tilstedeværelse av 130-åringen Holmenkollen Skifestival i ulike medier fremover,

Holmenkollen Skifestival er eid av Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund.

Giæver tar over etter Sindre Svadberg som melder overgang til Norges Fotballforbund.

Powered by Labrador CMS