Fra venstre: Ola Wickmann, Lukas Carstensen Øien, Eliza Mackowiak, Martin Moen og Nick Sampson i Yellow Banana
Fra venstre: Ola Wickmann, Lukas Carstensen Øien, Eliza Mackowiak, Martin Moen og Nick Sampson i Yellow Banana

Yellow Banana styrker laget med to nye kollegaer

Reklamebyrået Yellow Banana har ansatt to nye og teller nå ni faste ansatte.

Publisert

Yellow Banana ansetter Lukas Carstensen Øien som innholdsprodusent og Eliza Mackowiak kreatør. Det kommer fram i en pressemelding.

Øien har vært i praksis hos byrået, mens Mackowiak kommer rett fra skolebenken.

– Etter en ti ukers praksisperiode hos Yellow Banana, tar jeg med meg mange positive opplevelser inn i en fulltidsjobb i selskapet. Det blir spennende å bli del av et varmt miljø, bestående av erfaringsrike og dyktige mennesker. Jeg har alltid ønsket meg en arbeidsplass med kreativt spillerom og variasjon, noe man definitivt får i Yellow Banana, sier Øien.

Mackowiak kommer fra studier på Kristiania, hvor hun nå er ferdig med en bachelor i Art direction. Hun har vært i praksis hos Mediacom og Geelmuyden Kiese. Hun er også stolt vinner av Gulltusjen i 2023.

– Det er stas å lande en jobb rett etter endt studie, og bli en del av bananklasen. Dialogen med Yellow Banana har vært utrolig hyggelig siden vårt første møte, så jeg ser virkelig fram til å jobbe med denne gjengen. Det er en god variasjon av kunder og arbeidsoppgaver å bryne seg på - så dette blir en spennende høst, sier Mackowiak.

– Vi er i en god posisjon om dagen, og opplever stadig større oppdragsmengde. Etter styrkingen med to nye kollegaer står vi enda bedre rustet til å kunne levere fra øverste hylle til våre eksisterende og nye kunder, sier daglig leder Ola Wickmann.

Powered by Labrador CMS