Jeanne Tjomsland er direktør for HR og kommunikasjon i Elmera Group.

Jeanne Tjomsland er ny direktør for HR og kommunikasjon i Elmera Group ASA

Startet i den nye jobben 1. desember.

Publisert

Jeanne Tjomsland er utnevnt til konserndirektør for HR og kommunikasjon i Elmera Group ASA.

Hun kommer fra tilsvarende stilling i Fjordkraft AS. Tjomsland har lang erfaring innenfor HR- og kommunikasjonsfaget, og har jobbet i Fjordkraft og bransjen i over 20 år. Hun satt også i konsernledelsen i Fjordkraft Holding ASA frem til 2022.

Etter hvert som konsernet har utviklet seg er det naturlig å opprette en konsernfunksjon innenfor HR og kommunikasjon som vil betjene hele konsernet, skriver de i en pressemelding.

Ledelsen har også gjort flere endringer. Kari Marvik er utnevnt til Chief Information Officer i konsernet. Hun kommer fra stillingen som ansvarlig for IT og prosjekt, og har tidligere hatt tilsvarende stilling i NextGentel AS. 

Solfrid Fluge Andersen er utnevnt til konserndirektør for kraftforvaltning. Hun har hatt en rekke lederstillinger i konsernet, sist som Chief Operating Officer og konserndirektør for krafthandel, IT og prosjektutvikling.

Elmera-konsernet omfatter fire strømleverandører. Tre i Norge og en i Sverige/Finland: Fjordkraft, Trøndelag Kraft, Gudbrandsdal Energi og Nordic Green Energy.

Powered by Labrador CMS