Tore Bakken, direktør for marked og eiendomsutvikling i Entra (t.v.), Bård Hammervold, kundeansvarlig og partner i TRY Råd og Tove Abrahamsen, marketingansvarlig i Entra (t.h.).
Tore Bakken, direktør for marked og eiendomsutvikling i Entra (t.v.), Bård Hammervold, kundeansvarlig og partner i TRY Råd og Tove Abrahamsen, marketingansvarlig i Entra (t.h.).

Entra inngår samarbeid med TRY

TRY skal hjelpe Entra med alt fra budskaps- og konseptutvikling via digital strategi til design og grafisk produksjon

Publisert Sist oppdatert

Etter en omfattende byråkonkurranse, har Entra ASA inngått en rammeavtale med TRY-huset innen design-, kommunikasjon- og reklametjenester.

I en pressemelding opplyses det om at denne avtalen har en varighet på tre år med opsjon på forlengelse i inntil to år.

- Dette gleder vi oss veldig til, sier Bård Hammervold, partner og seniorrådgiver i TRY Råd. Entra har en spenstig ambisjon om å gå foran som et godt miljøeksempel og dermed ta ansvar på vegne av en hel bransje. Det er veldig inspirerende for oss som byrå og vi bretter opp ermene for å hjelpe dem med å tydeliggjøre denne posisjonen overfor et kresent B2B-publikum, sier Hammervold i samme melding.

Entra ASA er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Selskapet utvikler, leier ut og forvalter kontorlokaler i noen av Norges mest attraktive områder og driver også aktiv porteføljeforvaltning gjennom kjøp og salg av eiendommer.

Direktør for marked og eiendomsutviling, Tore Bakken, i Entra forteller at deres strategi blant annet er å være «miljøledende i bransjen og best på kundeopplevd kvalitet».

– For å støtte oss i det arbeidet, har vi sett etter en leverandør av kommunikasjonstjenester som kan levere et bredt spekter av B2B-relaterte tjenester - alt fra budskaps- og konseptutvikling via digital strategi til design og grafisk produksjon. For oss er det en stor fordel å ha samarbeidspartnere som har kompetanse på alle disse disiplinene, sier Bakken.

Konkurransen ble avsluttet rett før jul, og TRY vil være i gang med de første prosjektene for Entra i løpet av første kvartal i år.

Entra ASA er notert på Oslo Børs og eier og forvalter eiendommer som Posthuset og det nye Tullinkvartalet i Oslo sentrum, Media City i Bergen og Powerhouse i Trondheim. Selskapet har 181 ansatte og forvalter en eiendomsportefølje på cirka 1.3 millioner kvadratmeter i Oslo og omegn, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Powered by Labrador CMS