Event Partner AS (EP), kunngjør i dag en betydelig styrking av teamet. Fra venstre: Trond Hallan Paulshus, Jonas Kaasa Arntsen og Rune Bergsvand.

Event Partner henter tilbake tidligere ansatt som ny rådgiver og partner

Jonas Kaasa Arntsen går inn i rollen som rådgiver og partner i byrået.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er svært glade for å ønske Jonas velkommen tilbake til EP som vår nye rådgiver og partner. Hans erfaring og lidenskap for bransjen gjør ham til et uvurderlig tilskudd til byrået, sier Rune Bergsvand, medgründer av EP, i en pressemelding.

– Jonas vil spille en sentral rolle i vår ambisiøse satsing mot en bredere del av markedet, spesielt mot konferanse og kick off arrangementer, og hans ekspertise vil bidra til å styrke vår posisjon som det mest slagkraftige og allsidige eventbyrået i Norge. Vi kjenner hverandre svært godt allerede, og Jonas er en veldig solid fyr som matcher våre behov perfekt, fortsetter han. 

Arntsen startet sin karriere innen arrangement hos EP tilbake i 2004 og har siden den gang bekledd rådgiver og prosjektleder rollen hos byråer som JCP, Gyro, 6. Sans, og Playroom.

Nå ser han fram til å ta fatt på den nye utfordringen og sier: 

– Det føles fantastisk å vende tilbake til EP, hvor alt startet for meg. Jeg er begeistret for muligheten til å igjen få jobbe med Rune og Trond for å videreutvikle selskapets tilbud og levere enestående resultater for våre eksisterende og nye kunder. 

– EP lærte meg viktigheten av et sterkt kundefokus som jeg mener er nøkkelen til å lykkes i eventbransjen. Dette skal vi dyrke videre hver eneste dag i både planlegging og gjennomføring. EP har mange bein å stå på, det mener jeg er en stor styrke for våre kunder, sier Arntsen.

Trond Hallan Paulshus, medgründer av EP, legger til:

– Jonas' tilbakekomst til EP markerer en spennende ny fase for selskapet. Vi er forpliktet til å være et agilt og effektivt byrå som kan møte ethvert behov innen event, og med Jonas om bord er jeg sikker på at vi vil kunne levere enda mer imponerende og nyskapende arrangementer for våre kunder.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS