Tone Anita Karlsen går fra Harstad Tidende til Equinor hvor hun blir leder kommunikasjon i Utforsking og produksjon.
Tone Anita Karlsen går fra Harstad Tidende til Equinor hvor hun blir leder kommunikasjon i Utforsking og produksjon.

Går fra lokalavis til Equinor

– Dette er en unik sjanse.

Publisert

– Jeg har hatt fire fine år i Harstad Tidende med spennende utfordringer, men nå blir det interessant å kunne fordype seg i ei av landsdelens største næringer.

Det sier Tone Anita Karlsen. Hun slutter nå som nyhetsredaktør i Harstad Tidende for å bli leder kommunikasjon i Utforskning og produksjon Nord hos Equinor i Harstad.

Hun begynner i stillingen 16. august og sier hun gleder seg masse til å begynne i ny jobb.

– At jeg nå får bli en del av kommunikasjonsteamet i et så stort, internasjonalt selskap som Equinor er en unik sjanse. Jeg mener jeg kan bidra med min varierte bakgrunn fra mediebransjen, sjømatnæringa, og kulturbransjen, sier hun.

Karlsen er utdannet innen journalistikk, offentlig politikk og administrasjon og teatervitenskap i Bodø, Bergen og Harstad.

Før hun begynte i Harstad Tidende var hun både informasjonsansvarlig i Festspillene i Nord-Norge fra 2013 til 2016 og hun jobbet før det nærmere ett tiår i tidligere FiskeribladetFiskaren der hun dekket sjømatnæringen.

– Det blir spennende å få mulighet til å jobbe med Equinors ambisjon om å ta en ledende rolle i det grønne skiftet, samtidig som det er et selskap som skaper store verdier og ringvirkninger, sier hun.

Powered by Labrador CMS