Espen Skoland (til høyre) er partner og CEO i NPG Sport & Communication, og samarbeider med Ingebrigtsen-brødrene. Til venstre er Jakob Ingebrigtsen.

Team Ingebrigtsen teamer opp med NPG Sport & Communication

Sportsbyrået NPG Sport & Communication skal bistå løpebrødrene med sponsorsalg og kommersiell rådgivning.

Publisert Sist oppdatert

Det melder byrået i en pressemelding. 

I tillegg fortsetter byråsjef Espen Skoland som pressetalsmann og kommunikasjonsrådgiver for Henrik, Filip og Jakob.

– Vi har hatt en god dialog med NPG Sport & Communication nå i høst og ser at vi har behov for tilrettelegging og støtte så vi tre kan konsentrere oss om løpingen, sier Filip Ingebrigtsen i pressemeldingen.

Som KOM24 har skrevet om før har NPG Sport & Communication i høst bistått Team Ingebritgsen med pressehåndteringen i forbindelse med konflikten de har med sin far, Gjert Ingebrigtsen. 

Skoland forteller i pressemeldingen om starten med Henrik Ingebrigtsen som banet vei for en ny norsk løpergenerasjon og deretter tok Filip over stafettpinnen før Jakob kom på banenb med sin verdensrekord og sine mesterskap og har blitt en verdensstjerne

– I tillegg har de alle sammen et genuint ønske om å overbringe sin kunnskap til kommende løpergenerasjoner, slik at arven og suksessen skal leve videre. Det gjør at de er et svært spennende team å samarbeide med, sier Skoland. 

NPG Sport & Communication jobber i grenselandet mellom sport og næringsliv, spesialisert på områder som sponsorater, kommunikasjon, produksjon og strategi. Selskapet eies av de to tidligere NFF-toppene Ronny Aasland og Svein Graff, og de to tidligere Discovery-toppene, Harald Strømme og Espen Skoland

Powered by Labrador CMS