Linn-Elise Øhn Mehlen, Maren Njøs Kurdøl og Espen Utne Landgraff skal alle jobbe med presse og kommunikasjon for partiet Rødt.
Linn-Elise Øhn Mehlen, Maren Njøs Kurdøl og Espen Utne Landgraff skal alle jobbe med presse og kommunikasjon for partiet Rødt.

Rødt øker kommunikasjons­staben ytterligere – ansetter tre nye

Har ansatt tre nye som skal jobbe med kommunikasjon. Totalt henter de inn elleve nye personer til Stortingsapparatet sitt.

Publisert

Mandag ble det klart at Christian Sørgjerd forlater Aftenposten for å begynne å jobbe som politisk rådgiver for partiet Rødt.

Etter den store framgangen under årets stortingsvalg, der de gikk fra en til åtte representanter, utvider de nå også kraftig i staben.

Blant annet har de ansatt tre nye kommunikasjonsrådgivere.

– Trenger et sterkt apparat

Linn-Elise Øhn Mehlen, Maren Njøs Kurdøl og Espen Utne Landgraff skal alle jobbe med presse og kommunikasjon for partiet.

Øhn Mehlen går fra jobben som markedssjef i Klassekampen til å ta ansvaret for presse- og kommunikasjon i stortingsgruppa.

Nåværende kommunikasjonsansvarlig Iver Aastebøl skal inn i en nyopprettet funksjon og satsing med tyngdepunkt på partikontoret med ansvar for kampanjer og informasjon.

Kurdøl og Utne Landgraf skal begge jobbe som presse-/kommunikasjonssekretærer.

– Med en stor Rødt-gruppe skal vi forandre Norge til et mer rettferdig samfunn. Da trenger vi et sterkt apparat som kan hjelpe oss med å gjøre jobben, hente råd og styrke fra folk og organisasjoner, og synliggjøre Rødts arbeid på Stortinget. Derfor er jeg veldig glad for at vi nå har på plass et kompetent og spennende lag i stortingssekretariatet. sier Bjørnar Moxnes, leder i Rødt.

Totalt henter nå Rødt inn åtte nye politiske rådgivere, i tillegg til de tre som skal jobbe direkte med kommunikasjon for partiet.

Flere fra Klassekampen

Blant de nye rådgiverne har Johan Brox bakgrunn som journalist i Klassekampen, spesielt med økonomi, forsvar og granskende reportasjer om strukturelle forhold. Mirjam Sorge Folkvord har vært journalist i Klassekampen, innen utdanning, forskning og arbeidsliv, og kulturredaktør i Universitas.

Liv Bjørnhaug Johansen kommer fra jobb som temaredaktør i tidsskriftet Sykepleien. Stian Nicolajsen var med på å starte Klassekampens seksjon for økonomi og arbeidsliv og jobbet der fram til 2019.

I tillegg til Christian Sørgjerd fra Aftenposten, som KOM24 har omtalt tidligere denne uken.

Aslak Heika Hætta Bjørn, Millie Linnéa Natalia Killi og Charlotte Therkelsen er og hentet som politiske rådgivere.

Powered by Labrador CMS